Floracollege

Persconferentie, paasdagen en meivakantie

1 april 2020 Persconferentie, paasdagen en meivakantie

Afgelopen maandag hebben we u geïnformeerd over de voortgang van de ontwikkeling van ‘leren op afstand’. Onderstaand een update over de ontwikkelingen.

Persconferentie
Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn, maar gisteren is het besluit genomen dat de scholen gesloten zijn tot en met 28 april. Wat houdt dit in voor de leerlingen, voor u en voor ons? Praktisch gezien dat de school in ieder geval tot en met 6 mei geen lessen verzorgt in het gebouw.

In ieder geval ontvangt u vanuit het Floracollege op 22 april een mail,  waarin wij in het verlengde van het advies van het landelijke crisisteam bepalen hoe wij het onderwijs verder gaan organiseren.

Bereikbaarheid van de school tijdens de paasdagen en de meivakantie
De paasdagen en de meivakantie staan voor de deur. De school en de docenten zijn op die dagen ook echt met verlof. Dat betekent dat er geen geplande online-activiteiten zijn en dat docenten niet bereikbaar zijn, anders dan in geval van nood.

Voor de komende dagen wil ik nogmaals onder de aandacht brengen dat de docenten buiten ‘kantoortijden’ niet bereikbaar zijn, anders dan in geval van nood.

Volgend bericht
Aanstaande vrijdag ontvangt u een extra mail vanuit de afdeling ‘intake en ondersteuning’ met daarin informatie over uw rol bij de ondersteuning van uw zoon of dochter bij het ‘leren op afstand’.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Eliens
Directeur

Terug naar het nieuwsoverzicht