Functies sportarmband

De 4.0 Bluetooth sportarmband heeft verschillende functies.

Pedometer: draag de armband om dagelijkse trainingsstappen op te nemen; je kunt de huidige realtime stappen bekijken. Stappenteller reset elke dag 00:00.

Inkomende oproep: als de herinneringsfunctie voor inkomende oproepen is ingeschakeld, gaat het apparaat over en trilt het wanneer een oproep wordt ontvangen. De naam of het nummer van de inkomende oproep wordt weergegeven als u de APP-toegang tot je contacten hebt toegestaan

Sms-melding: indien verbonden, word je op de hoogte gebracht van inkomende sms-berichten

Andere herinnering: indien verbonden en je schakelt deze functie in, dan zijn er WeChat, QQ en andere nieuwsopties, de armband zal trillen. (Moet APP-toegang geven tot systeemmeldingen).

Trilherinnering: indien ingeschakeld trilt de armband wanneer er een oproep, informatie of andere herinnering is. Als deze functie is gedeactiveerd geeft de armband alleen een schermherinnering zonder trillingen, dit is een niet storen-functie.

Sedentaire herinnering: deze functie kan worden geactiveerd of gedeactiveerd en kan zo worden ingesteld dat als een langere periode van inactiviteit wordt waargenomen, er een herinnering kan worden gegeven om actiever te worden.

Klok: na synchronisatie met de telefoon zal de armband automatisch de tijd kalibreren.