Geuzencollege

Het Geuzencollege heeft 3 locaties. De onderbouw is gevestigd in onze gebouwen aan de Arij Koplaan (West) en de Willem de Zwijgerlaan (Holy).
De bovenbouw is gevestigd in ons gebouw aan het Geuzenplein (West).

Bovenbouw West

Aan het Geuzenplein staat ons sfeervolle hoofdgebouw, met ruimte voor zo’n 450 leerlingen. Hier draait het om de voorbereiding op de beroepspraktijk en dat merk je aan alles. We proberen levensechte onderwijssituaties te creëren. Vandaar dat je op deze locatie een ziekenhuisbed aantreft, net als kappers-wasbakken en wasmachines. Op de bovenetage hebben we zelfs ons eigen restaurant, compleet met keuken. In restaurant Lef! verzorgen leerlingen Horeca & Commercie een heerlijk aan gasten van buiten de school.

Klik hier voor het adres en telefoonnummer.

Foto bovenbouw West

Voorbereidend MBO

Onderbouw West

Net als in de Holy staat aan de Arij Koplaan een fijne en gezellige sfeer voorop. We merken dat nieuwe leerlingen zich hier snel thuis voelen. Wat helpt is dat ze bij binnenkomst welkom worden geheten. Leuk om te weten is dat we op deze locatie beschikken over een erkende, gezonde kantine die voldoet aan de richtlijnen van het Voedingscentrum. Hier bieden we ook bijzondere leerwegondersteuning aan, de zogenaamde LWO+. Aan de Arij Koplaan is veel kunde en expertise aanwezig!

Klik hier voor het adres en telefoonnummer.

Foto onderbouw West

Je voelt je hier thuis

Onderbouw Holy

Gezellig en knus, zo kun je ons gebouw aan de Willem de Zwijgerlaan het best omschrijven. Met 11 lokalen, verspreid over twee etages, is dit onze kleinste locatie. Dat heeft zo zijn voordelen. De docenten kennen elkaar en de leerlingen goed, wat een veilig en vertrouwd gevoel geeft. In totaal vinden zo’n 200 leerlingen hier onderdak, verdeeld over 5 eerste klassen en 5 tweede klassen. Hier vinden tal van culturele en kunstzinnige activiteiten plaats!

Klik hier voor het adres en telefoonnummer.

Foto onderbouw Holy

We kennen elkaar..