Geuzencollege

Open dag Zorg & Welzijn

Lijkt het je leuk om met mensen te werken en echt iets voor hen te betekenen dan is de opleiding Zorg en Welzijn zeker iets voor jou! 

Klaarstaan voor een ander, dat is waar deze opleiding om draait. Daar heb je soms flink wat geduld, een luisterend oor en doorzettingsvermogen voor nodig. Hier gaan wij de komende twee jaar met jou aan werken. Met alle vaardigheden die je bij deze opleiding leert, kun je vervolgens op het MBO de meest uiteenlopende vervolgstudies kiezen.

De zorgsector, uiterlijke dienstverlening, onderwijs, beveiliging en zelfs de toerismesector behoren tot de mogelijkheden. Met praktijkvakken, zoals EHBO, Uiterlijke Verzorging, Facilitaire Dienstverlening en Evenementen proberen wij een brede basis te geven. We vinden het vooral fijn om zoveel mogelijk praktisch bezig te zijn met de theorie die je later nodig hebt in het werkveld.

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je nu nog niet weet wat je later wilt worden. Ook hierin begeleiden we jou. Door middel van stages en excursies kan je erachter komen wat het beste bij jou past.  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je ook buiten de school, op een leerwerkplek, vaardigheden opdoet. Zo hebben wij onze eigen salon waar vierdejaars leerlingen senioren (ouderen) in de watten leggen en organiseren leerlingen evenementen op locatie die zij daadwerkelijk uitvoeren.

Ben jij op zoek naar een hele afwisselende opleiding, waar je leert hoe je mensen kan helpen en vooral lekker praktisch bezig bent dan is Zorg en Welzijn echt iets voor jou. We zien we je graag volgend jaar op ons mooie zorgplein!

woensdag 26 januari

U kunt via onderstaand formulier een afspraak maken om op woensdag 26 januari uw vragen over deze opleiding te stellen.

Presentatie van de opleiding