Gratis software

Leerlingen van het Geuzencollege kunnen gratis software downloaden via mijnlentiz.nl


Daarvoor moet je eerst even met een schoolaccount inloggen op www.mijnlentiz.nl


Als je daarna in het zoekvenster de term 'gratis' invult, en dan klikt op "Gratis  recente Office versie installeren voor leerlingen 1" dan kom je bij een 5 stappenplan om het office pakket te kunnen installeren.


Opwww.surfspot.nl is meer gratis of goedkoop aan te schaffen software beschikbaar voor leerlingen. Inloggen met schoolaccount.


Let wel op:


Wil je de gratis versie Office installeren en gebruiken? Lees dan eerst onderstaande gebruiksvoorwaarden!

 1. Controleer of je apparaat voldoet aan de systeemvereisten van Microsoft.
   
 2. Staat er een oudere versie van Microsoft Office op je pc of laptop? Verwijder deze versie dan voordat je de nieuwe versie installeert!
   
 3. Het installeren van de gratis versie Office doe je geheel op eigen risico. Lentiz onderwijsgroep is niet aansprakelijk voor eventuele nadelige gevolgen die een installatie met zich mee kan brengen.
   
 4. Lentiz onderwijsgroep verleent geen technische ondersteuning voor dit product.
   
 5. De installatie van de gratis Office suite via Office365 is bedoeld voor thuisgebruik door leerlingen en studenten. De gratis Office suite mag dan ook niet geïnstalleerd worden op systemen van Lentiz onderwijsgroep.
   
 6. Volg je geen onderwijs meer bij Lentiz onderwijsgroep? Tot een jaar na het verlaten van de school mag je gebruik maken van de gratis Microsoft Office suite. Daarna krijg je een melding dat de licentie verloopt en kun je online een licentie kopen.