Groen van Prinstererlyceum

Actieweek voor Oekraïne

Zoals je weet is er heel wat gaande in Oekraïne. Miljoenen mensen zijn op de vlucht zonder dat ze weten wanneer ze weer naar huis kunnen en of hun huis er dan überhaupt nog staat! We moeten wat doen om deze mensen te helpen! Daarom hebben we een Week voor Oekraïne bedacht met elke dag een andere activiteit om geld en spullen op te halen voor Oekraïne. Per slot van rekening is Blauw + Geel = Groen!

Programma

Maandag 14 maart:– Lootjes kopen (€ 2,00 per stuk) Zowel in de kantine als in de gangen lopen verkopers rond.

Dinsdag 15 maart:– Neem een verzorgingsproduct mee! Denk aan: tandenborstel, shampoo, maandverband, luiers… Je kunt deze in de hal afleveren.– Lootjes kopen (€ 2,00 per stuk)

Woensdag 16 maart:– Trekking van de lootjes in de kantine! Er zijn mooie prijzen te winnen zoals tegoedbonnen voor de Domino’s en nog veel meer!

Donderdag 17 maart:– Heel ‘t Groen bakt! Kun jij goed bakken? Doe dan mee met deze wedstrijd! Kun je niet bakken, maar hou je wel van lekker eten? Koop dan een stukje taart tijdens de grote pauze of na het 3de blok (ook voor je ouders/grootouders/buren/enzovoorts). Check de bijlage voor alle details voor deelname.

Alle opbrengst van deze week gaat naar Giro 555. Help dus mee! Koop een lootje (of twee), bak een taart (of koop er een stukje van) en/of neem een stuk zeep of een tandenborstel mee.

Zorg dus dat je volgende week contant geld meeneemt en steun Oekraïne!

Heel 't Groen bakt!

Wil je meedoen aan de actie Heel ’t Groen bakt?

Kijk dan hier voor de spelregels.

Terug naar het nieuwsoverzicht