Groen van Prinstererlyceum

Albeda college

Albeda is een Regionaal Opleidingscentrum (ROC) met ruim 50 vestigingen in de regio Rijnmond. Albeda biedt meer dan 300 verschillende beroepsopleidingen, cursussen en trainingen. Jaarlijks vinden meer dan 20.000 deelnemers de weg naar Albeda. Dat zijn niet alleen jongeren, maar ook veel volwassenen.

Expertisepunt LOB

Het Expertisepunt LOB ondersteunt vo-, mbo- en hogescholen bij het verbeteren van de loopbaanoriëntatie en –(studie)begeleiding van leerlingen en studenten. Scholen kunnen bij het Expertisepunt terecht met vragen over de implementatie van LOB/SLB, de kwaliteitsborging, professionalisering en over LOB op de overgangen (vo-mbo-hbo).

Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, design en technologie. Het GLR wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief en innovatief beroepsonderwijs te verzorgen voor studenten, bedrijven en zelfstandige professionals in de creative industry.

HMC, vakschool voor hout, meubel en interieur

Het HMC (Hout- en Meubileringscollege) is een zelfstandige MBO-vakschool die opleidt voor een beroep in de sectoren hout, meubel of interieur. HMC biedt onder andere opleidingen voor meubelmaker, interieuradviseur, verkoper wonen, timmerman, houthandelaar, woning- of meubelstoffeerder en pianotechnicus.

Lentiz Onderwijsgroep

De Lentiz onderwijsgroep verzorgt voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo) en middelbaar beroepsonderwijs (mbo). Het onderwijs wordt aangeboden zowel in voltijd- als in deeltijdopleidingen en ook in de vorm van contractactiviteiten. Het ontwikkelen van de mogelijkheden en het benutten van capaciteiten van de leerlingen en studenten staan hierbij hoog in het vaandel.

STC mbo college

Het STC is in Rotterdam is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor operationele en management functies in de logistieke- en transportketen en de procesindustrie.

Techniek College Rotterdam

Techniek College Rotterdam, een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine, biedt toonaangevend en innovatief technisch en technologisch onderwijs aan in de regio Groot-Rijnmond.

Zadkine

Zadkine is een groot opleidingencentrum voor middelbaar beroepsonderwijs in Nederland. Zadkine leidt vakmensen op en bereidt studenten voor op een zelfstandige, actieve en perspectiefrijke positie in de maatschappij. Vakbekwaam, dichtbij en betrokken. Zadkine streeft naar effectiever onderwijs en een blijvende relatie met onze studenten in het kader van Een leven lang leren.