Groen van Prinstererlyceum

We zijn weer open

Maandag 31 mei zijn we weer van start gegaan met alle leerlingen weer op school! Het OMT heeft de regering geadviseerd dat dit mogelijk is. Hierbij is vooral aan het welzijn van de leerlingen gedacht.

Voorwaarden

Om weer veilig open te kunnen moet wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan. We gaan er van uit dat iedereen zich daar ook aan houdt.

  • Overal in het gebouw draagt iedereen een mondkapje op de juiste manier. Alleen als je in de klas op je plek zit, kan dat mondkapje af.
  • Je houdt, als het mogelijk is, een afstand van anderhalve meter tot het personeel.
  • Je doet twee keer per week een zelftest thuis. Advies is om dat op zondag en woensdag te doen. Je krijgt deze tests op school.  Als je positief test, kan je niet naar school. Je moet dan naar de GGD voor een PCR-test. In de Westwijk kun je zonder afspraak terecht voor zo’n test.
  • De kantine is open, maar er is geen catering.
  • Er is geen eenrichtingsverkeer meer in de school.

Het rooster is aangepast, om de middagen vrij te houden voor speciale projecten:

09.00 – 10.00 uur: Blok 1
10.15 – 11.15 uur: Blok 2
11.30 – 12.30 uur: Blok 3
13.00 – 14.00 uur: Blok 4 – mentoruur – coaching – (V)SWT
14.15 – 15.00 uur: (V)SWT
14.15 – 16.15 uur: Extra programma’s door Remind Learning / After’s Cool – voor leerlingen die hiervoor uitgenodigd zijn.

Het rooster staat op Zermelo. Misschien nog niet met alle (V)SWT-uren, daar was de tijd om dat allemaal te organiseren iets te krap voor, maar deze zullen vanaf de week van 7 juni volledig opgenomen zijn.