Groen van Prinstererlyceum

Aanmelden brugklasleerlingen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor ’t Groen. Ons team kijkt er naar uit om de toekomstige brugklasleerlingen welkom te heten op onze school.

Aanmelden leerlingen uit groep 8 voor schooljaar 2021-2022

De aanmelddagen zijn voorbij. Wil je je kind toch nog inschrijven op onze school meld je dan hier aan.  Vervolgens wordt er contact met je opgenomen om een online aanmeldgesprek in te plannen.

Voor extra zorg zie**.

Hoe gaat die aanmelding verder

Nadat je je hebt aangemeld voor een gesprek, ontvang je op het door jouw opgegeven e-mailadres een overzicht hiervan. Hierin staat ook de link naar het tweede formulier. Dit formulier moet je, voorzien van je handtekening, samen met onderstaande documenten mee nemen naar het aanmeldgesprek.

  • Advies met aanmeldcode, verplicht voor alle leerlingen van basisscholen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis
  • Voor overige scholen: Onderwijskundig rapport (origineel) + advies basisschool
  • Nio-toets* (indien gemaakt)
  • Dyslexieverklaring (indien van toepassing)
  • Ter inzage: Identiteitsbewijs. De school mag in verband met de Wet op de bescherming persoonsgegevens geen kopie ID van je vragen, wel vragen wij je het ID-bewijs mee te nemen zodat wij de gegevens op juistheid kunnen controleren

* De Nio-toets is niet hetzelfde als de Cito-toets!

** Bij toegekende extra zorg volgt binnen enkele weken het besluit met betrekking tot plaatsing. Indien jouw kind ook op een andere school staat ingeschreven dan gaat de voorkeursschool hiermee aan de slag en komt jouw kind op een wachtlijst.

Corona-maatregelen

Mocht het, net als afgelopen jaar, vanwege corona niet mogelijk zijn om de gesprekken op school te voeren, dan laten wij je zo spoedig mogelijk weten hoe je de benodigde gegevens kunt aanleveren.