Groen van Prinstererlyceum

Aanmelden brugklas 2022-2023

Aanmelden brugklasleerlingen

De aanmelding is gesloten. Neem voor vragen contact op met de leerling-administratie, mevrouw Y. Schippers

Contactgegevens

Hartelijk dank voor je belangstelling voor ’t Groen. Ons team kijkt er naar uit om de toekomstige brugklasleerlingen welkom te heten op onze school.  

 

Onze geplande aanmelddagen zijn voorbij.  Voor vragen omtrent aanmelding kun je contact opnemen met mevrouw Y. Schippers (yschippers@lentiz.nl)

Nadat je je hebt aangemeld voor een gesprek, ontvang je op het door jouw opgegeven e-mailadres een overzicht hiervan. Hierin staat ook de link naar het tweede formulier. Dit formulier moet je  samen met onderstaande documenten mee nemen naar het aanmeldgesprek. 

  • Advies met aanmeldcode, verplicht voor alle leerlingen van basisscholen uit Schiedam, Vlaardingen en Maassluis
  • Voor overige scholen: Onderwijskundig rapport (origineel) + advies basisschool 
  • Nio-toets* (indien gemaakt)  
  • Dyslexieverklaring (indien van toepassing)  
  • Ter inzage: Identiteitsbewijs. De school mag in verband met de Wet op de bescherming persoonsgegevens geen kopie ID van je vragen, wel vragen wij je het ID-bewijs mee te nemen zodat wij de gegevens op juistheid kunnen controleren  

* De Nio-toets is niet hetzelfde als de Cito-toets!  

** Bij toegekende extra zorg volgt binnen enkele weken het besluit met betrekking tot plaatsing. Indien jouw kind ook op een andere school staat ingeschreven dan gaat de voorkeursschool hiermee aan de slag en komt jouw kind op een wachtlijst.