Groen van Prinstererlyceum
Open Huis op 't Groen

Open Dag op ‘t Groen

In het cursusjaar 2020 – 2021 zijn er weer diverse activiteiten, zoals informatieavonden en een Open Dag  op ‘t Groen om informatie te geven aan leerlingen uit groep 8 en hun ouders.

Wil je meer weten over onze school, kom dan naar een van de voorlichtingsactiviteiten die hieronder genoemd worden.

Corona en de voorlichtingsactiviteiten

Hieronder kun je lezen welke activiteiten wij dit jaar organiseren om leerlingen uit groep 8 te vertellen wat je op ‘t Groen allemaal kunt doen.
Al deze activiteiten zullen alleen plaatsvinden als de richtlijnen van het RIVM en de overheidsmaatregelen dat toestaan.
We zullen dat steeds in de gaten houden en je via deze site op de hoogte houden van eventuele aanpassingen van het programma.

Ervaar 't Groen-dag

Op donderdag 10 december 2020 geven we lessen aan leerlingen uit groep 8. We laten je dan zien hoe een dag op ‘t Groen eruit ziet.

De inschrijving hiervoor gaat via de basisschool. Informeer dus bij de leerkracht uit groep 8 of jouw school zich heeft aangemeld. Komt jouw school niet, dan kun je je ook zelf aanmelden. Stuur dan een mail naar groenvanprinsterer@lentiz.nl met je naam en je basisschool. Dan maken wij een indeling.

Open Huis op 't Groen

Wat maakt 't Groen zo'n bijzondere school?

Wij bieden je goede lessen en nog veel meer!

  • Flexrooster
  • Huiswerkklassen
  • Talentklassen
  • Heel veel sportactiviteiten
  • Dakpanklassen mavo/havo

Informatieavonden

Op drie avonden in januari 2021 zullen we uitleggen aan leerlingen uit groep 8 en hun ouders wat je kunt verwachten van ‘t Groen. Leerlingen en docenten vertellen hun verhaal over ‘t Groen. Je kunt ook vragen stellen over alles wat met de school te maken heeft: bijvoorbeeld over schoolboeken, de kosten en het flexrooster.

Woensdag 20 januari richten we ons op de mavo en de mavo/havo klassen

Donderdag 21 januari is gereserveerd voor de havo en havo-tto klassen

Maandag 25 januari komt het gymnasium en het vwo, allebei ook met tto, aan bod.

De avonden beginnen allemaal om 19:30 uur

 

Open Dag op 't Groen

Woensdag 3 februari is van 18:00 – 20:30 uur de school voor iedereen geopend om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Alle vakken presenteren zich dan. Ook niet-lesgebonden activiteiten laten zich dan zien: de talentklassen, het gymnasium, sport, leerlingbegeleiding en nog veel meer.

Parkeren

Bij de informatieavonden en de Open Dag is het parkeerterrein bij school te klein voor alle bezoekers. Je kunt dan parkeren op het terrein van de winkels aan de Van Hogendorplaan.