Groen van Prinstererlyceum

Leermiddelen

Een aantal jaar geleden heeft de overheid bepaald dat ouders geen boekengeld meer hoefden te betalen. De scholen krijgen sindsdien geld om de boeken voor de leerlingen aan te schaffen. De schoolboeken zijn dus niet gratis!

Het Lentiz | Groen van Prinstererlyceum werkt samen met de firma Iddink om de leermiddelen voor onze leerlingen te verzorgen.

Bestellen

De boekenlijst voor 2019 – 2020 is bekend en beschikbaar bij Iddink.

Zorg dat je eerst zeker weet voor welk leerjaar en niveau (bijvoorbeeld 2 havo , 3 vwo tto, 4 mavo) je bestelt. Voor de bovenbouw moet je natuurlijk ook je vakkenkeuze goed in de gaten houden.

Als je na 22 juli 2019 bestelt, kost het extra tijd en geld om je bestelling verzendklaar te maken. Deze extra kosten brengt Iddink gedeeltelijk in rekening. De schoolcode waar naar gevraagd wordt is: S6HGS2RY
Let er bij het bestellen op dat de naam van de leerling wordt ingevuld en niet de naam van een ouder of iemand anders die de bestelling doet.

Bereikbaarheid van de firma Iddink

Ga voor de oplossing van al je vragen naar: www.iddink.nl 

Mocht het zo zijn dat je meer hulp nodig hebt, maak dan gebruik van telefoonnummer: 0900-444 2222 (€0.10 per minuut). Achter dit nummer bevindt zich een geautomatiseerd keuzemenu dat 24 uur per etmaal gebruikt kan worden. Mocht dit systeem je eventueel niet kunnen helpen, dan word je, tijdens kantooruren, vanzelfsprekend ook persoonlijk te woord gestaan.

Borgsom bij Iddink

De fa. Iddink zal je vragen een borgsom te betalen van € 75, -. Je kunt hier wel of niet mee instemmen.

  • Ja, ik stem in met de borgsom van € 75, -. Ik volg daarmee het beleid van mijn school zoals dat met instemming van de oudergeleding van de MR is vastgesteld.
  • Nee, ik stem niet in met de borgsom. Ik volg niet het beleid van mijn school zoals dat met instemming van de oudergeleding van de MR is vastgesteld.

Wanneer je instemt met betaling van de borgsom zal het bedrag aan het einde van de schoolcarrière van jouw kind worden teruggestort, als alle leermiddelen zonder beschadiging zijn ingeleverd. Mochten er leermiddelen beschadigd zijn of niet worden ingeleverd dan zal Iddink deze kosten verrekenen met de borgsom. Op het moment dat je niet instemt met het betalen van de borgsom, zullen de kosten voor het niet of beschadigd inleveren van leermiddelen op de school worden verhaald. Vervolgens zal de school de kosten bij jou in rekening brengen. Om de school zoveel mogelijk te vrijwaren van eventuele onvoorziene kosten, zouden wij het zeer op prijs stellen als je instemt om de borg te betalen.

Grafische rekenmachine

Voor het vak wiskunde is de grafische rekenmachine verplicht. Het Groen van Prinstererlyceum heeft een contract afgesloten met de firma Scheepstra Rekenmachines waardoor je die GR voordeling kunt aanschaffen.

Hoe dat gaat staat in de informatie van Scheepstra Rekenmachines.