Groen van Prinstererlyceum

Bij Lentiz maken we gebruik van Somtoday, een elektronische leeromgeving (ELO) waarmee ouders en leerlingen inzage krijgen in de cijfers, de roosters, de absenties e.d. van de leerlingen. Nieuwe leerlingen en hun ouders krijgen een mail met de inloggegevens hiervoor.

Voor de leerlingen wordt dit naar hun schoolmail-adres gestuurd: inlognaam@student.lentiz.nl Bij inlognaam vul je de naam in die je ook gebruikt om op school in het netwerk in te loggen. Let op: je ouders krijgen ook een inlogcode voor Somtoday. Als je daar als leerling mee inlogt, krijg je niet alle functies die je nodig hebt. Gebruik dus altijd je eigen inlogcode.

Voor ouders is er een handleiding gemaakt waarin precies te zien is hoe je kunt inloggen en wat je allemaal kunt zien en doen in deze ELO. Deze is via de link hiernaast te downloaden.

Er is door de makers van Somtoday ook een app ontwikkeld voor leerlingen en ouders. Helaas heeft die app minder mogelijkheden dan de website. Daarom maken we op ’t Groen geen gebruik van die app.
Je moet dus inloggen op de site: https://17wq.somtoday.nl Let op dat er dus geen www in de URL staat.

Bij het inloggen kunnen er problemen optreden als je een verouderde browser gebruikt, zoals Microsoft Internet Explorer. Lees in dit bericht alles over het inloggen in Somtoday

"Met Somtoday ben je als ouders ook op de hoogte van het huiswerk en de cijfers van je kind"