Lintjes voor leerlingen en medewerkers van Lentiz

Voor 21 leerlingen en medewerkers van de Lentiz-scholen was het vandaag, 21 maart, naamdag van Lentiz, een bijzondere dag. Zij ontvingen het Lentiz-lintje: een onderscheiding in de vorm het Lentiz-beeldje YES. Met veel trots namen de gelukkige leerlingen en medewerkers de onderscheiding in ontvangst van de externe jury.


Lentiz bestaat dit jaar 15 jaar: een mooie gelegenheid om voor de derde keer de Lentiz-lintjes uit te delen. Deze 3e editie van de Lentiz Lintjesregen vond plaats op de prachtige, gastvrije en feestelijk ingerichte locatie Lentiz | Maasland.


De volgende leerlingen en medewerkers mochten een lintje in ontvangst nemen: Daisy Poot-Vermeulen, Joey van der Heiden, Leon Verdoes, Gertjan Breevaart, Maaike ’t Hart, Bas van der Voort, Jade van der Burgh, Karen Donkersloot, Meike Beukers, Frank van der Wel, Helene Tabben, Martin Groen, Linda van der Meulen, Vergillio van Doten, Harun Can, Tanja Vos-van Es, Tjitske van den Bos, Ismael Tachi, Seref Karaslaan, Brett Nijssen en Will van Wijk.


De Lentiz Lintjesregen is een initiatief om de leerlingen en medewerkers die belangeloos iets heel bijzonders hebben gedaan of zich dienstbaar hebben gemaakt op diverse terreinen in de maatschappij, eens flink in het zonnetje te zetten.


Een externe jury, oud-directielid van een de rechtsvoorgangers van Lentiz, Frans Voskamp en oprichter en directeur van Yets Foundation, Peter Ottens, beoordeelden de afgelopen weken alle aanvragen en zorgden met hun persoonlijke speeches voor een bijzondere uitreiking.