Welkom...

op het Geuzencollege!

De Geuzen, symbool van verzet, gewone mensen, verzetsmensen, die tijdens de tweede wereldoorlog opkwamen voor democratie. Stuk voor stuk mensen die proberen met hun mogelijkheden verschil te maken.

Want dat willen we zijn, een school die verschil maakt.

 

Wij doen dat als Christelijke school op een open manier, waarin we ruimte geven aan iedereen. Respect, veiligheid en eerlijkheid zijn daarbij sleutelwoorden. Dat verwachten wij van elkaar.

 

Het is niet alleen de naam waarop we trots zijn. Het zijn onze gebouwen, lokalen, verschillende opleidingen, kunstklas, techniekklas, musicalklas én sportklas, die extra begeleiding maar vooral die 800 verschillende leerlingen die op onze school zitten.

 

Het VMBO is een prachtige onderwijssoort, veelzijdig, praktisch en met heel veel mogelijkheden. Van MAVO tot leren in de beroepspraktijk, onderwijs dat met projecten en praktijkopdrachten levendig en boeiend is.

 

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te nemen in onze gebouwen. Praat met medewerkers en leerlingen en vraag maar eens naar de dingen waar we trots op zijn.

Kijk om u heen, proef de sfeer.

 

U bent welkom, ook buiten de Open dagen om.