betalen met iDEALnet

Voor een veilige inning en verwerking van alle betalingen aan de school zijn wij een samenwerking aangegaan met Stichting iDEALnet. iDEALnet.nl is een gratis online dienst voor ouder(s)/verzorger(s) en/of studenten waarmee u onder andere op een gemakkelijke en veilige manier via de schoolwebsite kunt betalen voor bijvoorbeeld de cursusbijdrage, excursies, schoolreizen, schoolbenodigdheden en andere opleidingskosten. Zo heeft u altijd op uw eigen persoonlijke pagina een handig overzicht van uitgaven en uitgevoerde betalingen per schooljaar.

 

Wij verzoeken u de opleidingskosten voor het nieuwe schooljaar via iDealnet te voldoen, omdat wij al uw betalingen via deze pagina administreren. Wij vragen u zich eerst eenmalig te registeren onderaan deze pagina. Dit is een kleine handeling.
Registreren als ouder / student (18+) voor uw inloggegevens voor iDEALnet.nl

 

1. U ziet het afgebeelde iDEALnet.nl inlogvenster, klik op Eerste keer iDEALnet?
2. Vul de onderstaande gegevens en een werkend e-mail adres in, klik daarna op   verzenden.                            

 

Schoolcode:                      GRE121                            
Studentennummer:           Studentnummer                            
Geboortedatum student:  dd-mm-jjjj
E-mailadres:                     werkend @ mailadres

 

3. U ontvangt uw inloggegevens op het door u opgegeven e-mail adres voor directe toegang tot uw persoonlijke ouder-/gezinspagina.
4. U kunt inloggen op uw persoonlijke ouder-/gezinspagina vanaf het inlogvenster (automatisch ziet u de naam van evt. meerdere kinderen in de webwinkel woonachtig op hetzelfde adres).
5. Schaf de onderwijsartikelen aan via ‘Webwinkel’. Print en onderteken de vooringevulde machtiging wanneer u via automatische incasso wenst af te rekenen. 

 

 Voor meer hulp over het gebruik van iDEAL klik hier (er wordt een nieuw venster geopend)