Promo-teamHet promo-team, de vertegenwoordigers van MBO Westland!
 

Voor MBO Westland is het belangrijk dat toekomstige studenten van huidige studenten horen hoe het er op school aan toe gaat en hoe de sfeer is. Het studenten-promotieteam spreekt elkaars taal en heeft soortgelijke belangstelling en interesses. Een win-win situatie voor MBO Westland, de studenten en de toekomstige studenten!

Het promoteam startte als de officiële vertegenwoordigers voor dit schooljaar tijdens de eerste open dag op MBO Westland. De studenten geven voorlichting aan geïnteresseerden over alle zestien opleidingen die MBO Westland biedt, en ze delen hun ervaringen vanuit de praktijk. Naast de voorlichtingen is het promo-team aanwezig op de beroepenmarkten van het voortgezet onderwijs en geven zij gastlessen op vmbo-scholen.


Elk jaar wordt het team opnieuw samengesteld, elke student van MBO Westland kan zich aanmelden en er volgt een selectie op motivatie en enthousiasme. Voor de studenten is het deelnemen aan promotiedoeleinden een middel om vaardigheden zoals communiceren en presenteren te ontwikkelen, en het staat goed op hun C.V. Studenten zijn vaak trots op hun opleiding en toekomstig beroep en dragen dit graag op deze manier uit.


De volgende open dagen in 2019 vinden plaats op:

  • woensdag 6 maart van 17.00 uur tot 20.00 uur