Onze vacatures

De Lentiz onderwijsgroep is een jonge onderwijsorganisatie in het gebied Nieuwe Waterweg Noord: van het Westland tot de grenzen van Rotterdam. Wij verzorgen onderwijs voor leerlingen en deelnemers in vmbo, mavo, havo, vwo en mbo. Kernwoorden in het onderwijs zijn: leerling- en competentiegericht, een geïntegreerde zorgstructuur, activerende didactiek en samenwerkend leren. Onze teams zijn ambitieus en gericht op professionalisering en ontwikkeling.

Lentiz | MBO Westland is te vinden in een splinternieuw gebouw in het Westland, het World Horti Center. Een unieke samenwerking tussen bedrijven, gemeenten, en onderwijs. Lentiz | MBO Westland werkt in dit gebouw samen met het Albeda en ROC Mondriaan. In het World Horti Center verzorgt Lentiz | MBO Westland kleinschalige opleidingen in de richtingen Business & Management, Horti & technics, Watermanagement, Bloem en design en Masters of Food. Een aantal van deze opleidingen wordt tweetalig aangeboden omdat veel bedrijven in de regio in een internationale context werken. Lentiz | MBO Westland staat voor goed onderwijs voor alle leerlingen, is ondernemend en ontwikkelt innovatieve onderwijsprojecten in samenwerking met de vele (tuinbouw)bedrijven regio.

Wil je een open sollicitatie doen? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en cv naar sollicitatie-GRP@lentiz.nl. Op dit moment hebben wij de onderstaande vacature(s).


 


 

Docent Horti (Teelt)

18/7/2019

Lentiz onderwijsgroep is een innovatieve scholengroep met veertien scholen voor voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De scholen bevinden zich in de economische regio’s Greenport, Mainport, Midden-Delfland en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en zijn verspreid over zeven...