Excursies11-05-2017: Marketing & Ondernemen


Een bezoek van onze leerlingen aan het distributiecentrum van Retail Logistics in Gouda.

(klik op de foto voor het hele verslag van deze excursie)15-06-2015: Horeca & Commercie


Als er ergens in Europa een plaats is waar je goed kunt zien hoe alle verse producten in de keukens terecht komen, dan is het wel de grootste versmarkt ter wereld “Rungis” ten zuiden van Parijs.

(klik op de foto voor het hele verslag van deze excursie)


20-03-2015: Zorg & Welzijn.. NL-doet 


Het Zonnehuis, DrieënHuysen, De Laurenburg en de Adriaan Pauw, allen onderdeel van de Zonnehuisgroep Vlaardingen, ontvingen afgelopen vrijdag onze vierde jaars leerlingen Z&W. 

In het teken van NL-doet dag gaven onze leerlingen de bewoners een schoonheidsbehandeling, manicure of een handmassage. Samen met de cliënten werd het een onvergetelijke dag waar waardevolle contacten werden gelegd!
17-02-2015: Horeca & Commercie


De lessen lopen zo’n beetje op hun laatste benen en voordat de voorjaarsvakantie daar was en de examentraining daarna zou gaan beginnen, sloten we de lessen af met de jaarlijkse wijnproeverij.

(klik op de foto voor het hele verslag van deze excursie)
    

05-02-2015: Horeca & Commercie


De opleiding Horeca&Commercie probeert zoveel mogelijk de MBO’s langs te gaan. Zo zijn het Life College, het Zadkine en het Albeda al vaste bezoekscholen van onze opleiding.. Een hele bijzondere was zo’n 6 jaar geleden het SVO in Rijswijk (Slagers Vak Opleiding). Een opleiding die naadloos aansluit wat de leerlingen bij Horeca&Commercie krijgen aangeboden wat betreft de lesstof en de praktijklessen. Dit jaar, op 5 februari, werden we weer uitgenodigd om op die vakschool een rondleiding te krijgen.

(klik op de foto voor het hele verslag van deze excursie)