LIFE College

Middelbaar beroepsonderwijs

Lentiz | MBO LIFE College is een kleinschalig mbo, met persoonlijke aandacht voor studenten. Onze opleidingen hebben allemaal een groen karakter en zijn dan ook gerelateerd aan voedsel, natuur of leefomgeving, afgestemd op een stadse omgeving. Wij leiden je op voor de beroepen van de toekomst!

Ons aanbod in het middelbaar onderwijs

Entreeopleiding

Een Entreeopleiding is een mbo-opleiding op niveau 1, speciaal voor jongeren die nog geen diploma in het voortgezet onderwijs hebben behaald. Heb jij geen schooldiploma gehaald? En wil je toch graag naar het mbo en straks een leuke baan vinden? Kies dan voor een Entreeopleiding!

Food & Lifestyle

Food & Lifestyle is een brede opleiding op het gebied van voeding, communicatie en voorlichting. Je leert hoe je mensen adviseert en begeleidt op het gebied van een gezond eet- en leefpatroon. Je leert van alles over voeding, communicatie en voorlichting. Wil jij mensen helpen gezonder te leven? Dan is Food & Lifestyle iets voor jou!

Handel & Ondernemen

Vind je verkopen leuk? Heb jij ondernemersgeest? Kies dan Handel & Ondernemen! In deze opleiding leer je van alles over ondernemen in een bedrijf of winkel. Ontwikkel je commercieel talent!

Inspecteur Leefomgeving

Inspecteur Leefomgeving is een opleiding waarin je leert hoe je toezicht houdt op een schone leefomgeving en hoe je bedrijven hierover adviseert. Lijkt het jou leuk om te controleren of bedrijven en mensen zich wel houden aan milieuwetten? En houd jij van de natuur? Kies dan voor de opleiding Inspecteur Leefomgeving!

Logistiek

Tijdens de opleiding Logistiek leer je je alles over het internationale werk in de logistiek en groothandel voor verse en gekoelde producten. Een snelle wereld! Vind jij het leuk om een rol te spelen bij handel, transport en controle van producten? Kies dan voor de opleiding Logistiek!

New LIFE

Is het je door uiteenlopende problemen nog niet gelukt om een startkwalificatie (diploma mbo 2 of havo) te halen? Bij New LIFE helpen we je om je problemen de baas te worden, zodat je je kunt richten op jouw talenten en jouw toekomst! Wil jij je leven weer op de rails krijgen en een diploma mbo-niveau 2 halen? Kom dan naar New LIFE!

Stad & Groen

In de opleiding Stad & Groen leer je hoe je de stad leefbaar en toekomstbestendig houdt....met groen! Denk aan beplanting op dakterrassen, balkons, gevels en in stadstuinen en parken. Maak jij de stad een stukje groener? Kies dan voor Stad & Groen!

Voeding & Kwaliteit

In de opleiding Voeding & Kwaliteit leer je van alles over de kwaliteit en de verbetering van voeding. Met tests in het laboratorium en op de werkvloer, controleer je de voedselveiligheid en voedselkwaliteit. Wil jij een bijdrage leveren aan een gezondere wereld? Kies dan voor Voeding & Kwaliteit!

Voeding & Productie

Kies jij voor een opleiding met baanzekerheid? Kies dan voor de opleiding Voeding & Productie! In deze opleiding leer je van alles over het bereiden en verpakken van voeding in de voedingsmiddelenindustrie.

Voeding & Technologie

Wil jij een bijdrage leveren aan de innovatie van voeding en wil je je bezighouden met het eten van de toekomst? Kies dan voor de opleiding Voeding & Technologie! In deze opleiding word je opgeleid voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie.

Download de mbo-brochure!

mbo-opleidingen 2020-2021
Ik heb het enorm naar mijn zin op het LIFE College
Luuk (3e jaars Food & Lifestyle)