LIFE College

Mavo+

Vanaf het schooljaar 2018-2019 heeft LIFE College een Mavo+. Dit is een kwaliteitsmavo, waarbij naast reguliere mavo-vakken ruimte is voor een extra plusvak. Leerlingen kunnen kiezen uit:

Sport & Beweging

Ben je sportief en wil je ook op school met sport bezig zijn? Kies dan voor de Sportmavo! Daar leer je van alles over sport en beweging. Je maakt kennis met verschillende sporten, zoals basketbal, voetbal, klimmen, honkbal, thaiboksen en dans. LIFE College heeft zelf mooie sportvoorzieningen, maar soms maken we ook gebruik van sportlocaties in de omgeving.

Horeca, Food & Catering

Vind je het leuk om te koken en bakken? Ben je geïnteresseerd in voeding? Kies dan voor de Foodmavo! Naast de reguliere vakken, leer je ook over horeca, food en catering. In onze mooie keuken ga je de lekkerste gerechten bereiden voor bijvoorbeeld evenementen of feesten. Maar food is nog veel meer: je leert hoe je voedingsmiddelen produceert en verkoopt.

Techniek, Design & Innovatie

Wil je je bezighouden met toekomst en innovatie? Kies dan voor de Technomavo. Hier draait het om techniek, design en innovatie. Je leert over theatertechniek, interieurontwerp en gaat aan de slag met de ontwikkeling van apps voor smartphones. Daarnaast leer je technische oplossingen te bedenken op het gebied van “robotica” (robottechnologie), “domotica” (elektronische systemen in en om woonhuizen) en duurzame energie. Daarbij krijg je de ruimte om zelf allerlei technologische uitvindingen te doen.