MBO Barendrecht

Brainstormsessie Beroepsonderwijs in Loods 38

 

Op de brainstormsessie Beroepsonderwijs in Loods 38 op 17 september a.s. maken we met elkaar plannen over het mbo-onderwijs in Barendrecht/Ridderkerk.

Lentiz werkt samen met verschillende bedrijven, beleidsmakers en onderwijspartners en studenten uit regio Barendrecht/Ridderkerk aan de toekomstige skills van de nieuwe werknemer in de regio. Zo sluiten de Lentiz mbo-opleidingen in Barendrecht nauw aan bij de vraag uit de omgeving.

Plannen en nieuwe initiatieven in regio Barendrecht/Ridderkerk

Barendrecht/Ridderkerk ligt logistiek gezien op een sterk strategisch punt. De regio groeit, er zijn veel innovaties en er is ruimte voor nieuwe initiatieven. Er ligt een unieke kans voor bedrijven en onderwijs om hier op te acteren.

Om vanuit verschillende invalshoeken input te verkrijgen, nodigen we ondernemers, beleidsmakers, docenten en studenten uit voor een gecombineerd brainstorm-event. Het samenbrengen van deze groepen leidt tot nieuwe inzichten, interacties en interessante perspectieven.

We gaan graag met deze enthousiaste groep in gesprek over wat er nodig is voor de versterking van het bedrijfsleven in de regio. Hoe ziet de toekomstige werknemer eruit? Is het een commercieel ingesteld ondernemend talent? Weet hij of zij alles van het proces van inslag, opslag en verkoop van groene producten? Of is het juist iemand die net anders durft te denken, innovaties uitrolt en nieuwe producten in de markt kan zetten. We voeren deze discussie in Loods 38, als broedplaats van nieuwe ideeën, waar ook het beroepsonderwijs van de toekomst een prominente rol zal krijgen.

 

 

Lentiz MBO Barendrecht Beroepsonderwijs in Loods 38

Beroepsbeelden Lentiz MBO Barendrecht

 

Op donderdagmiddag 17 september a.s. praten we de deelnemers van ons event bij over de laatste plannen en ontwikkelingen in het gebied, over jongeren en hun keuzes en we gaan met elkaar in gesprek over de kennisbehoefte van de toekomstige werknemers.

Heeft u interesse? Aarzel niet en stuur een e-mail naar mbo-barendrecht@lentiz.nl om u aan te melden voor dit unieke en gratis brainstorm-/netwerkevent in uw regio.