MBO LIFE College

Informatiemarkt BBL-opleidingen

Past de combinatie leren en werken goed bij jou en wil je op het mbo een BBL-opleiding volgen? Of studeer je al en wil je doorstromen naar een BBL-opleiding? Kom naar de BBL Infomarkt om de bedrijven te ontmoeten met BBL-vacatures.

BBL-opleiding
Met een BBL-opleiding bij kun je leren, werken én geld verdienen. Hiervoor heb je een erkend leerbedrijf nodig waar je minimaal 16-20 uur per week werkt. Daarnaast ga je één dag per week naar school.

Kennis maken op de BBL Infomarkt
Op de BBL Infomarkt maak je kennis met allerlei leerbedrijven die op zoek zijn naar toekomstige werknemers die graag willen werken én leren in de BBL-variant.
De werkgevers presenteren zich op de verschillende themapleinen: Zorg & Welzijn, Haven & Techniek, Dienstverlening & Horeca en Voeding & Groene Leefomgeving. Ook vertellen zij welke banen direct beschikbaar zijn. Lentiz | MBO LIFE College biedt BBL-opleidingen aan op het gebied van Voeding, Milieu en Agro Logistiek. Voor informatie over de BBL-opleidingen en de aanmelding kun je terecht bij de informatiestand van Lentiz.

Locatie, datum en tijd
De BBL Infomarkt is op donderdag 21 april van 13.30 tot 16.30 uur in het Maasgebouw (Stadion Feijenoord), Van Zandvlietplein 1 in Rotterdam.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor de BBL Infomarkt. Je ontvangt vervolgens een toegangsbewijs voor de markt. Je slb’er, mentor, een docent, vrienden, vriendinnen, begeleiders of ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom en hoeven zich niet aan te melden.

Vragen over de BBL-opleidingen van Lentiz| MBO LIFE College
Heb je vragen over de BBL-opleidingen Inspecteur Leefomgeving, Agro Logistiek of over onze opleidingen in de Voeding? Bel dan naar 010 473 53 77 en vraag naar de opleidingscoördinator van de mbo-opleiding waar je interesse naar uitgaat.

Terug naar het nieuwsoverzicht