Medewerkersdag 5 januari 2015

Lentiz onderwijsgroep staat midden in de regio en verbindt onderwijs, bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Door het opzetten en uitvoeren van verschillende projecten legt Lentiz extern de verbinding. Ook intern brengt Lentiz mensen bij elkaar. Eén van de initiatieven die de interne verbinding tussen de scholen ondersteunt, is de tweejaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst kunnen alle Lentiz-medewerkers elkaar ontmoeten en netwerken.

 

Op maandag 5 januari a.s. zijn jullie van harte welkom op de nieuwjaarsbijeenkomst bij Sparta. Voorafgaand aan de feestelijke borrel zullen drie sprekers het podium betreden: een interactieve duo-presentatie van Hugo

Borst en Koert Westerman en een kort, inspirerend optreden van Eppo van Nispen tot Sevenaer.

 

Hugo Borst en Koert Westerman

Hugo Borst, een rasechte Rotterdammer en Sparta-fan in hart en nieren, Nederlands schrijver, redacteur, televisiepersoonlijkheid en voetbalcriticus. Samen met  Koert Westerman presenteert Hugo Borst het internet-programma ‘Betweters’. Je raadt al waarover… voetbal!

 

Eppo van Nispen tot Sevenaer

Eppo van Nispen tot Sevenaer is directeur van Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek.  Van oorsprong is Van Nispen tot Sevenaer programmamaker.  Hij werkte bij zowel publieke als commerciële omroepen  in verschillende functies, van regisseur tot hoofdredacteur. Met zijn enthousiasme, tomeloze energie en liefde voor het Nederlandse boek weet hij gemakkelijk de zaal te inspireren!

 

We zien jullie graag op 5 januari van 15.00 tot 18.00 uur (vanaf 14.30 uur inloop) in het Sparta Stadion. We raden jullie aan (zo mogelijk) te carpoolen. Parkeren (gratis) op P5 recht tegenover het stadion. Ook is het Sparta Stadion gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

 

Bezoekadres Sparta:

Spartapark Noord 1

3027 VW ROTTERDAM

 

Via deze link vind je de routebeschrijving:

http://www.sparta-rotterdam.nl/1002/1011/routebeschrijving/         

 

Bekijk hier de foto's van de nieuwjaarsbijeenkomst!