Revius MAVO

Open dag – rondleidingen

Open dag

Een traditionele open dag zit er, gezien de huidige omstandigheden, helaas niet in. Gelukkig mogen we wel rondleidingen door de school organiseren. U zich aanmelden voor een rondleiding van een half uur door de school. U wordt meegenomen langs verschillende lokalen en u krijgt de gelegenheid voor het stellen van vragen aan verschillende collega’s. Hiermee geven uw zoon/dochter en u een goed beeld van de school.

We gaan ervan uit dat we u fysiek mogen ontvangen in de school, mocht dit als gevolg van  maatregelen die in de komende weken nog aangepast gaan worden toch niet mogen, dan ontvangt u op vrijdag 28 januari via de mail een uitnodiging van ons voor een digitale rondleiding.

Mocht u zelf een fysieke rondleiding niet zien zitten of kunt u niet op de aangegeven datum en/of tijdstippen, dan kunt u dit aangeven in het aanmeldformulier. Wij zullen dan telefonisch contact met u opnemen en met u opzoek gaan naar een andere manier om kennis te maken met de school of naar een ander moment voor de rondleiding.

De aanmelding is gesloten

Terug naar de agenda