Reviuslyceum

Globaland XL

Op donderdag 23 en vrijdag 24 juni,  van 8.45 uur – 15.00 uur, wordt voor alle onderbouwklassen mavo, havo en vwo het onderwijsproject Globaland XL georganiseerd op onze school.

Globaland XL PRO is een spannend simulatiespel waarin leerlingen in teams hun eigen land besturen. Ze krijgen allerlei uitdagingen zoals belastingen heffen, ministeries runnen en wetten maken. Het project zit vol met creatieve werkvormen en er komen allerlei mondiaal-maatschappelijke thema’s aan bod. Welk team wint en gaat er met de prijzen vandoor?

Reviuslyceum

Op het Reviuslyceum zijn de eerste en de tweede klassen gepland. Het commandocentrum is in de aula. Daar vinden aan het einde van het project op vrijdag de presentaties en de eindafsluiting plaats.

Revius MAVO

Op de Revius MAVO (Kastanjedal 2) gaan alle derdejaars havo- en vwo-klassen met het project aan de slag. De derdejaars vwo-leerlingen zelfs in het Engels.

De mavo leerjaar 1 heeft vanwege een stage alleen op donderdag 23 juni het project en de mavo leerjaar 2 op vrijdag 24 juni.

Terug naar de agenda