Inschrijving en toelatingsprocedure voor het Reviuslyceum

Aanmelden voor inschrijving

Schooljaar 2019-2020

Vanaf 3 februari 2020 08:00 uur kan via deze website een afspraak worden gemaakt voor een aanmeldingsgesprek. Pas na dit gesprek en wanneer ook aan de formele voorwaarden (zie toelatingsprocedure) is voldaan kunnen we de inschrijving definitief maken.

Het moment waarop de afspraak is gemaakt, via het digitale afspraakformulier, bepaalt de plaats die uw zoon of dochter heeft op onze aanmeldlijst.

Aanmelding voor zijinstromers in klas 2 t/m 5 kan het hele jaar door.

Gebruik daarvoor dit formulier.

Toelatingsprocedure

Schooljaar 2019-2020

Het moment waarop de afspraak is gemaakt, via het digitale afspraakformulier, bepaalt de plaats die je zoon of dochter heeft op onze aanmeldlijst.

De aanmeldgesprekken vinden plaats in de regionale inschrijfweek op 18 en 19 maart.

Je meldt je aan voor het Reviuslyceum. Het maximale aantal leerlingen dat we kunnen aannemen op het Lyceum is bijv. 170 leerlingen.

Leerlingen kunnen worden geplaatst in de volgende klassen:

• een HAVO klas voor leerlingen met ook mavo in het advies
  • een reguliere HAVO klas
  • een HAVO/VWO klas
  • een regulier VWO klas
  • een Comenius (VWO+) klas

Een aanmelding kan een definitieve inschrijving worden na het overleggen van:

• de aanmeldcode
  • het officiële advies van de basisschool

Uiterlijk 6 weken na aanmelding hoor je of je zoon/dochter definitief geplaatst is.

Inschrijfformulieren

Deze formulieren (A, B, C én Toestemmingsverklaring beeldmateriaal) kun je uitprinten, thuis op het gemak invullen en op de dag van inschrijving inleveren op school, tezamen met de overige benodigde documenten.

De inschrijfformulieren voor het schooljaar 2020-2021 vind je hier binnenkort.

De overige benodigde documenten zijn:

• het onderwijskundig rapport,
  • advies basisschool,
  • dyslexieverklaring,
  • code voor het digitaal overdrachtsdossier. (Let op: sommige basisscholen leveren dit rechtstreeks digitaal aan).

Inschrijfdagen

• maandag 16 maart 2020, 18:30 - 20:30 uur