Inschrijving en toelatingsprocedure voor het Reviuslyceum

Aanmelden voor inschrijving

Schooljaar 2020-2021

Vanaf 1 februari 2020 08:00 uur kun je op deze website het inschrijvingsformulier vinden. Door het invullen en opsturen van het inschrijvingsformulier maak je automatisch een afspraak voor het aanmeldingsgesprek. Pas na dit gesprek en wanneer ook aan de formele voorwaarden (zie hieronder) is voldaan kunnen we de inschrijving definitief maken.

Naar het aanmeldformulier

Toelatingsprocedure

Schooljaar 2020-2021

Het moment waarop je het digitale inschrijvingsformulier opstuurt bepaalt de plaats die je zoon of dochter heeft op onze aanmeldlijst.
De inschrijfgesprekken vinden plaats in de regionale inschrijfweek op 16, 18 en 19 maart 2020.

Je meldt je zoon of dochter aan voor het Reviuslyceum. Leerlingen kunnen worden geplaatst in de volgende klassen:

• een HAVO klas voor leerlingen met ook mavo in het advies
  • een reguliere HAVO klas
  • een HAVO/VWO klas
  • een regulier VWO klas
  • een Comenius (VWO+) klas

Om een inschrijving definitief te maken hebben we tijdens het inschrijfgesprek de volgende volgende informatie nodig:

• de aanmeldcode
  • het officiële advies van de basisschool

Uiterlijk 6 weken na het inschrijfgesprek hoor je of je zoon/dochter definitief geplaatst is.

Inschrijven

Het inschrijfformulier kan je vanaf 1 februari op de inschrijfpagina downloaden, digitaal invullen en opsturen.
Op 21 februari (en op 6 maart voor de latere aanmeldingen) nemen wij contact met je op met de uitnodiging voor een van de inschrijfmomenten. Je hoort dan hoe het proces verder verloopt.

Documenten die tijdens het inschrijfgesprek moeten worden meegenomen:

• kopie van paspoort of ID-kaart,
  • het onderwijskundig rapport,
  • advies basisschool,
  • dyslexieverklaring,
  • code voor het digitaal overdrachtsdossier. (Let op: sommige basisscholen leveren dit rechtstreeks digitaal aan).

Inschrijfdagen

• maandag 16 maart 2020, 18:30 - 20:30 uur
  • woensdag 18 maart 2020, 15.00 uur - 17.30 uur
  • woensdag 18 maart 2020, 18:30 uur - 20.30 uur
  • donderdag 19 maart 2020, 18:30 uur - 20.30 uur

Aanmelding voor zijinstromers in klas 2 t/m 5 kan het hele jaar door.

Gebruik daarvoor dit formulier.