VMBO Maasland

Basisschool leerkracht

Beste leerkracht van groep 8,

Dit schooljaar is belangrijk voor u, uw leerlingen uit groep 8 en hun ouders/verzorgers. Er wordt dit schooljaar een keuze gemaakt voor een passende school binnen het voortgezet onderwijs. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk dat de leerlingen en de ouders op de ‘nieuwe’ school de sfeer kunnen proeven.  Daarom willen we groep 8 leerlingen en ouders graag laten kennismaken met het onderwijs van Lentiz | VMBO Maasland via onze (online) open dag(en), proeflesjes en voorlichtingsavond. Wij bieden VMBO TL+(mavo+), GL, KL en BBL aan.

Tijdens de proeflesmiddag geven we uw leerlingen een indruk van onze vakken, lessen en werkwijze. Naast vakken zoals Nederlands, Engels en wiskunde kunnen de leerlingen ook praktijklessen volgen in de vakken plant, groen, dier, VAP (koken), bloem en ondernemend leren.

WAAR: Commandeurskade 22 Maasland
WANNEER: De proeflessen worden in november/december 2022 weer georganiseerd.

De proeflessen zijn speciale lesjes voor leerlingen uit groep 8 die onze school beter willen leren kennen. De leerlingen kunnen dan met diverse theorie- en praktijkvakken kennismaken. Basisscholen en individuele leerlingen kunnen zich hiervoor aanmelden via mstrijbos@lentiz.nl.

We willen de leerlingen van groep 8 ook graag onze schoolfilm laten zien! Leuk om deze film in de klas te bekijken!

 

Onze volgende OPEN DAGEN zijn in januari 2023 en februari 2023.
De voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers van groep 8 is hier terug te zien.

Ik kan mij voorstellen dat u zelf met eigen ogen wilt zien waar uw leerlingen mogelijk hun schoolcarrière gaan voortzetten. U bent daarom altijd welkom tijdens de activiteiten die wij voor leerlingen organiseren.

Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd over de activiteiten van Lentiz | VMBO Maasland voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders. Mocht u echter nog vragen of suggesties hebben dan kunt vanzelfsprekend te allen tijde contact met mij  opnemen. Voor specifieke vragen over de intake, LWOO of overige zorgvragen kunt u contact opnemen met Elisabeth van den Berg via evdberg10@lentiz.nl.

Wij hopen u één van deze momenten te begroeten op onze school en willen u heel veel succes toewensen de komende periode!

Met vmbo groen kun je alle mbo-opleidingen doen!