VMBO LIFE College

Zorg & Welzijn, Horeca & Food klas

Zorg & Welzijn, Horeca & Food in de bovenbouw

Ben jij benieuwd hoe Zorg & Welzijn, Horeca en Food in de bouwbouw eruit ziet? Bekijk dan onze bouwbouw werelden Zorg & Welzijn en Horeca & Food!

Zorg & Welzijn, Horeca & Food

Zorg & Welzijn, Horeca & Food klas

Praktijk gericht leren is voor veel leerlingen een fijne manier om te leren. De leerlingen hebben zo een duidelijk doel voor ogen en worden voorbereid op het werk waar ze van dromen.  Daarnaast kan de theoretisch kennis direct toegepast worden waardoor deze kennis gemakkelijker opgenomen wordt, en voelen de leerlingen zich op deze manier nog meer betrokken bij hun eigen leerproces.

Tegelijkertijd is er een sterk groeiende vraag naar goed opgeleid personeel is de zorgsector, de horeca en de voedingsindustrie.  Deze sectoren samen zijn op dit moment goed voor 2,2 miljoen arbeidskrachten een duurzaam en lucratief perspectief voor leerlingen.  

Deze twee vragen worden gecombineerd in de opleiding Zorg & Welzijn / Horeca & Food. Deze opleiding biedt leerlingen 10 uur per week praktijkgerichte lessen hierin kunnen leerlingen vaardigheden oefenen die hen op een voorspong zullen zetten in vergelijking tot leeftijdsgenoten in aanverwante opleidingen.