Vind een Lentiz-school die bij je past!

Lentiz bestaat uit veertien scholen. Het onderwijs binnen Lentiz onderwijsgroep is divers. Iedere school en onderwijssoort heeft zijn specifieke kenmerken.

Dalton MAVO & Het Groene Lyceum

Professor Holwerdalaan 60-62
2672 LD Naaldwijk

T (0174) 62 47 10
E daltonmavo@lentiz.nl

Bij Lentiz | Dalton MAVO & Het Groene Lyceum staan zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken centraal. Het is een kleinschalige school met veel aandacht voor normen en waarden, maatschappelijke betrokkenheid, internationalisering en sport en cultuur. Dalton Het Groene Lyceum is een uitdagende leerroute die mavo en mbo op een slimme manier combineert en waarmee leerlingen in een versneld traject een startbewijs voor het hbo behalen.

Floracollege

Burg. Elsenweg 8
2671 DC Naaldwijk

T (0174) 67 11 70
E floracollege@lentiz.nl

Het mooie, moderne schoolgebouw van Lentiz | Floracollege ligt buiten de kern van Naaldwijk langs de Burgemeester Elsenweg/Dijkweg.
Het is een fijne school voor Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs (vmbo). Op het Floracollege blijf je 4 jaar in hetzelfde gebouw.

Geuzencollege

Geuzenplein 1
3132 AB Vlaardingen

T (010) 434 85 55
E geuzencollege@lentiz.nl

Lentiz | Geuzencollege is een veelzijdige en ondernemende vmbo-school. Een school waar heel veel gebeurt, met oog voor elkaar en voor de leerling. We gaan op een persoonlijke en betrokken manier met elkaar om en dit zie je ook terug in ons onderwijs.

Groen van Prinstererlyceum

Rotterdamseweg 55
3135 PT Vlaardingen

T (010) 435 70 00
E groenvanprinsterer@lentiz.nl

Het voor velen bekende Lentiz | Groen van Prinstererlyceum verzorgt onderwijs voor vwo (gymnasium en atheneum), havo en mavo. Er is op vwo en havo ook Tweetalig onderwijs (tto): een gedeelte van de lessen in het Engels.

Lentiz | Cursus & Consult

Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

T (088) 338 22 83
E cursus-consult@lentiz.nl

Lentiz | Cursus & Consult verzorgt opleidingen en trainingen voor particulieren, bedrijven en gemeenten in de volgende sectoren:
Horti – Glastuinbouw
Green – Hoveniers en groenvoorzieners
Food – Voedingsindustrie

LIFE College

Parallelweg 401
3112 NA Schiedam

T (010) 473 53 77
E lifecollege@lentiz.nl

T (010) 473 53 77
E lifecollege@lentiz.nl

Lentiz | LIFE College is een school voor vmbo, mavo én mbo. LIFE College is anders dan alle andere scholen. Bij ons op school draait het om het talent van de leerlingen. Wij laten leerlingen ontdekken waar zij goed in zijn en wat zij leuk vinden, in een veilige leeromgeving. Leerlingen kunnen na het vmbo doorstromen naar ons mbo in hetzelfde schoolgebouw.

MBO Barendrecht

Dierensteinweg 2
2991 XJ Barendrecht

T (0180) 54 75 28
E mbo-barendrecht@lentiz.nl

Lentiz | MBO Barendrecht is een kleinschalige school met een prettige sfeer en oog voor de student. Onze school bevindt zich in een dynamische regio, vlakbij het (internationale) bedrijfsleven. Door onze nauwe samenwerking met regionale bedrijven sluiten onze opleidingen goed aan bij de wensen van het bedrijfsleven en verlaten onze studenten de school met een waardevol diploma.

MBO Maasland

Commandeurskade 22
3155 AD Maasland

T (010) 591 04 99
E mbo-maasland@lentiz.nl

Lentiz | MBO Maasland ligt in Midden-Delfland, tussen Rotterdam en Den Haag. Het Midden-Delflands landschap ligt als een regio van rust, ruimte en groene bedrijvigheid midden in een van de drukste gebieden van Zuid-Holland.

MBO Middelharnis

Groene Zoom 113
3245 CH Sommelsdijk

T (0187) 48 54 44
E mbo-middelharnis@lentiz.nl

Lentiz | MBO Middelharnis is een kleinschalige mbo-school gelegen op het mooie eiland Goeree Overflakkee. Door onze kleinschaligheid krijgen onze studenten de persoonlijke begeleiding die hen verder brengt naar een mooie toekomst in het bedrijfsleven. Lentiz | MBO Middelharnis is meer dan zomaar een opleiding!

MBO Oostland

Wilgenlei 2b
2665 KN Bleiswijk

T (010) 521 28 22
E mbo-oostland@lentiz.nl

Lentiz | MBO Oostland streeft naar eigentijds onderwijs waarin praktijk en theorie nauw zijn verweven, binnen- en buitenschools. Dat geven we vorm door samen te werken met bedrijven en instellingen in de regio.

MBO Westland

Europa 1
2672 ZX Naaldwijk

T (0174) 51 33 21
E mbo-westland@lentiz.nl

De opleidingen van Lentiz | MBO Westland zijn gevestigd in het World Horti Center, een splinternieuw gebouw in Naaldwijk. Het World Horti Center is een unieke samenwerking tussen onderwijs, overheid, onderzoek en bedrijfsleven. Hier ontmoet je als student jouw mogelijk toekomstige werkgever!

Revius MAVO

Kastanjedal 2
3142 AP Maassluis

T (010) 591 58 83
E reviusmavo@lentiz.nl

Onze school staat voor kwalitatief hoog onderwijs. We maken gebruik van de kennis van de verschillende scholen om dé school voor leerlingen met een mavo(vmbo-tl)--advies in Maassluis te zijn. Zo biedt de school een uitstekende voorbereiding op het mbo, maar als je later verder zou willen naar de havo kan dat natuurlijk ook!

Reviuslyceum

Reviusplein 8
3141 SV Maassluis

T (010) 591 58 83
E reviuslyceum@lentiz.nl

Het Reviuslyceum is een internationaal georiënteerde school voor havo en vwo/atheneum in Maassluis. Er heerst een prettige sfeer bij ons op school waarin we samenwerken met jou en je ouders. We stimuleren je door het geven van persoonlijke aandacht en gestructureerde begeleiding. We bieden jou uitdagend onderwijs op hoog niveau en een manier van leren die bij jou past.

VMBO Maasland

Commandeurskade 22
3155 AD Maasland

T (010) 591 04 99
E vmbo-maasland@lentiz.nl

Lentiz | VMBO Maasland is een school gelegen in een rustige groene omgeving in Maasland. Wij geloven in onderwijs dat elke leerling de kans biedt, zijn of haar talent te ontwikkelen. Dat gaat niet vanzelf. Met een ondernemende en praktijkgerichte houding kunnen leerlingen en docenten veel bereiken. We werken samen aan een gezamenlijk doel. We zijn een veilige groene school die op een vanzelfsprekende en uitdagende manier onderdeel is van haar omgeving.