MBO Middelharnis

Kennismaken met Lentiz | MBO Middelharnis

12 maart 2020 open avond

Niet zomaar een open avond!

Op donderdag  12 maart 2020 houdt Lentiz | MBO Middelharnis een open avond van 19:00 tot 21:00. Deze avond is niet alleen voor (potentiële) studenten, maar ook een bijeenkomst van school en het bedrijfsleven. Een zeer veelzijdige avond met allerlei activiteiten.

Demonstraties

Algemeen
Tijdens deze avond zullen er demonstraties door studenten zijn. Bovendien vertellen studenten over hun ervaringen tijdens de opleiding. Docenten kunnen meer vertellen over de opbouw van de opleiding en de begeleiding tijdens de opleiding. Een mooie gelegenheid om echt kennis te maken met de school en de opleidingen!

Hovenier
De opleiding Hovenier is afwisselender dan vaak verwacht. Tijdens een interactieve les van een gastdocent  wordt er deels zichtbaar welke techniek er gebruikt wordt tijdens een aanlegproject. Heb jij groene vingers en hou je ervan mooie dingen in de buitenruimte te maken? Kom dan tijdens de open avond kennismaken met deze afwisselende opleiding!

Dierverzorging
Diergedrag en welzijn staan hoog in het vaandel bij de opleiding Dierverzorging. Tijdens een demonstratie over het trainen van dieren wordt er niet alleen naar het gedrag van het dier gekeken maar ook heel kritisch naar de houding van de mens. Heb je een passie voor dieren? En wil jij hier graag je beroep van maken? Tijdens de open dag maak je op een spectaculaire manier kennis met deze interessante opleiding!

Agro Technics & Management
Deze opleiding toont tijdens de open avond hoe we omgaan met moderne vraagstukken over het voedselproductie. Welke technieken worden er ingezet voor een efficiënte en duurzame teelt? Word jij enthousiast van akkerbouw en teelt? Loop jij warm voor de nieuwste innovaties en technieken op dit gebied? Ben je praktisch ingesteld? Kom dan op 12 maart kennismaken met deze uitdagende opleiding!

 

Gewasbescherming verlengingsbijeenkomst

En er is meer; Lentiz | Cursus & Consult verzorgt deze avond op onze school een Gewasbescherming verlengingsbijeenkomst. Tijdens de pauze is er gelegenheid voor bedrijven en (toekomstige) studenten om met elkaar in gesprek te gaan. Misschien kun je gelijk wel een mooie stageplaats regelen!
Wanneer je wilt deelnemen aan de Gewasbescherming verlengingsbijeenkomst kan dit via de site van Lentiz | Cursus & Consult.