Met Lentiz naar de film

Lentiz bestaat 20 jaar! Om dat te vieren krijgen alle leerlingen en studenten een cadeautje: een bioscoopbon voor een film naar keuze.

De code op het pasje geeft toegang tot een 2D film die op een maandag, dinsdag, woensdag of donderdag in een van de Pathé-bioscopen in Nederland draait. Let op: je moet vooraf online reserveren! De code is ook geldig in de schoolvakanties en in te wisselen tot 11-10-2024.

Dit is hoe het werkt:

  1. Ga naar www.pathe.nl en selecteer de gewenste bioscoop, film en tijdstip.
  2. Let op: selecteer geen reguliere tickets, maar voer in het vak ‘Vouchercode’ de code in die op jouw pasje staat en klik op toevoegen.
  3. Selecteer de gewenste stoelen, rond de bestelling af en ontvang per mail je e-tickets met de gereserveerde stoelnummers.

Op de website van Pathé staat alle actuele informatie over films, tijden en locaties. De code is niet geldig bij premières, evenementen en speciale of besloten voorstellingen. Voor 3D, 4DX en IMAX voorstellingen geldt een toeslag.

We wensen alle leerlingen en studenten veel kijkplezier! We vinden het leuk als er foto’s van het bioscoopbezoek worden gedeeld op social media. Zet er dan #Lentiz20jaar bij!

Terug naar het nieuwsoverzicht