Vmbo bovenbouw Handel & Ondernemen

De bovenbouw werelden

Liever bij één van de andere werelden kijken? Kijk dan hier.

De bovenbouw werelden

Handel & Ondernemen

Wil jij in de toekomst een eigen onderneming starten? Ben jij goed met cijfers en ben je communicatief, creatief en innovatief? Dan is Handel & Ondernemen iets voor jou! In leerjaar drie van de opleiding krijg je voor Handel & Ondernemen vier keuzevakken aangeboden.

1. Presentatie & Styling
2. Marketing
3. Ondernemen
4. Milieu hergebruik en duurzaamheid

Deze keuzevakken leren je hoe je het beste je product kunt verkopen aan de klant (marketing) en hoe je de kracht van ‘Social media’ hiervoor kunt gebruiken (PR). Denk hierbij aan leren bloggen en vloggen. Je leert een ondernemingsplan opstellen en op welke manier je jouw ondernemingsplan het best kunt ‘pitchen’ aan investeerders. Hoe je het beste jouw bedrijf kunt presenteren en hoe je meegaat met de trends en ontwikkelingen. Maar ook leer je duurzaam ondernemen en creatief denken op het gebied van milieu, hergebruik en duurzaamheid: thema’s waar jij, als jonge ondernemer mee te maken krijgt.

Bij Handel & Ondernemen word je getraind om jezelf op de kaart te zetten. Jij bent onderdeel van de next generation ondernemers, die het verschil kunnen maken!