Dalton College

Doe Wat Tofs

Doe Wat Tofs!

Als daltonschool vinden wij het belangrijk om je de kans te geven je talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen. Tijdens de Doe Wat Tofs-uren worden verschillende workshops aangeboden die je onder schooltijd kunt volgen, zoals koken, fotografie, muziek en toneel. We organiseren ook regelmatig een activiteitenweek waarin je kunt deelnemen aan verschillende workshops, excursies en vakoverstijgende projecten.

Aan deelname van de Doe Wat Tofs-uren zijn geen extra kosten verbonden.

Wat voor tofs ga jij doen?

Toneel

Vond je de musical in groep 8 zo leuk dat je nog wel een keer op het podium zou willen staan?

Tijdens Doe Wat Tofs toneel gaan we oefenen met stemgebruik, inleven in een rol, improviseren en een klein toneelstukje maken.

Bij Doe Wat Tofs toneel zullen we vooral veel lol hebben!

Koken & Bakken

Vind jij het leuk om te helpen in de keuken? Bak je wel eens een taart of meer van de hartige hapjes? Heel Holland Bakt, eat your heart out! Koken & Bakken is voor alle lekkerbekken onder ons. Aan de slag met potten, pannen en bakvormen om de lekkerste recepten samen te maken. Loopt het water je al in de mond?

Smartphone fotografie

Een mooie foto maken met je eigen telefoon? Tijdens Doe Wat Tofs smartphone fotografie leer je hoe je je camera het beste kan gebruiken.

Jij weet na de Doe Wat Tofs smartphone fotografie precies waar je op moet letten om het perfecte plaatje te maken!

Muziek

Altijd al een muziekinstrument willen bespelen of zit je misschien al op muziekles en kan je hier geen genoeg van krijgen? Word lid van een echte schoolband! We oefenen eerst met verschillende instrumenten, zoals de (bas)gitaar, keyboad en drums, en werken er naar toe om als bandleden met elkaar een aantal nummers te spelen.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over de talentgroepen kun je een e-mail sturen naar daltoncollege@lentiz.nl.