Dalton College

Informatieavond ‘de risico`s van vapen’

Stop de vape epidemie!

Artsen maken zich zorgen over de grote hoeveelheid jongeren die starten met vapen. In één vape zit namelijk zoveel nicotine dat jongeren snel verslaafd kunnen raken. Vapen #jouwkeuze biedt een gratis lespakket waarmee docenten in de klas direct aan de slag kunnen. Daarnaast organiseert Vapen #jouwkeuze gastlessen van artsen, die in de klas met leerlingen in gesprek gaan over de risico’s van vapen, nicotineverslaving en de tabaksindustrie.

We organiseren voor de ouders/verzorgers van Lentiz Dalton College en Floracollege vanuit dit programma een gastles van dokter Bob Knippenberg (vaatchirurg HagaZiekenhuis).

Ouders/verzorgers zijn op maandag 24 juni van harte welkom om de informatieavond bij te wonen. Tijdens deze informatieve avond kom je meer te weten over de gezondheidseffecten van vapen, verslaving door nicotine en de rol van de tabaksindustrie. Maar ook praktische tips als jouw zoon of dochter aan het vapen is.

Omdat we een beperkt aantal stoelen hebben willen we je vragen om je van tevoren (kosteloos) aan te melden via het formulier >>

  • Datum: maandag 24 juni 2024
  • Tijdstip: avond, exacte tijd wordt nog bekend gemaakt
  • Spreker: Dokter Bob Knippenberg (vaatchirurg HagaZiekenhuis)
  • Locatie: Lentiz | Dalton College, Professor Holwerdalaan 62 in Naaldwijk
Terug naar het nieuwsoverzicht