Floracollege

Schoolfeest klas 1 en 2

Schoolfeest klas 1 en 2

Geachte ouder(s) en/of verzorger(s),

Graag willen wij u op de hoogte stellen van een spetterend schoolfeest op donderdag 3 oktober 2019. Het schoolfeest is voor klas 1 en 2 van het Floracollege. Het schoolfeest begint om 20.00 uur en is om 23.00 uur afgelopen. Binnenkomst tussen 20.00 en 20.30 uur.
Het schoolfeest wordt gehouden in het Teejater te Naaldwijk.

Adres:
Havenstraat 43-45
2671 GH Naaldwijk

Aankomende maandag 30 september start de voorverkoop, een kaartje kost €5,- incl. 1 consumptie. De leerlingen kunnen op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober in de grote pauze op school (aula beneden) een kaartje kopen. Op woensdag 2 oktober kunnen ze bij de receptie nog een kaartje kopen. Tevens kunnen de leerlingen aan de deur een kaartje kopen, kosten €6,- incl. 1 consumptie. Leerlingen kunnen op de avond zelf nog muntjes kopen in het Teejater.

Tijdens het schoolfeest wordt geen alcohol en energydrank geschonken en wordt roken niet getolereerd. Het is mogelijk dat leerlingen worden gecontroleerd bij binnenkomst.

Wanneer leerlingen naar buiten gaan, komen ze niet meer binnen zodat we overzicht kunnen bewaren en veiligheid kunnen waarborgen. Er wordt verwacht dat leerlingen zich aan de schoolregels houden, is dit niet het geval dan nemen we telefonisch contact met u op.

We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact op nemen met de organisatie.

Met vriendelijke groet,

Dhr. Beijer, Dhr. Van Keulen en mw. Van Gils

Terug naar de agenda