Floracollege

Welkom

Op het Floracollege in Naaldwijk voel je je al snel thuis. Wij hebben oog voor jouw talent. Dit noemen we: ‘Ruimte voor ieders talent’. Wij vinden het belangrijk dat jij leert op een manier die bij jou past. Daarom kijken we samen met jou naar hoe jij je talenten het beste kunt ontwikkelen.

Net als jij blijven ook wij in ontwikkeling. We kijken steeds naar de kwaliteit van ons onderwijs. Kunst en cultuur, sport, groen, technologie, zorg, stage en je ontwikkeling op school vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we er veel aandacht voor en komen deze onderwerpen bij ons op school uitgebreid aan bod.

Leerlingen voetballen
Er is aandacht voor ieders talent, bovendien zijn er een kunst-, en een sportklas.
Lees meer over ons onderwijsaanbod
Leerlingen in de klas
In januari kun je, alleen of met een klas, een bezoek brengen aan onze school
Proefles volgen? Dat kan tijdens onze open dagen.
Iedereen is uniek, de één is geïnteresseerd in toneel, de ander meer in sport. De één is goed in taal, de ander goed in rekenen.

Met al deze verschillen houden we zoveel mogelijk rekening. Je kunt bij ons bijvoorbeeld werken aan een musical, maar ook extra hulp krijgen bij wiskunde of dit vak op een hoger niveau volgen. Je krijgt ruimte om keuzes te maken en je eigen inbreng te hebben. Daarnaast organiseren we extra sport- en cultuuractiviteiten die onder andere buiten de school plaatsvinden.

In alle leerwegen besteden we aandacht aan de verschillende beroepen, bijvoorbeeld via beroepsstages. Buiten de lessen om organiseren we ook veel activiteiten zoals de jaarlijkse kleine en grote musical, kampweek, internationale reizen, uitwisselingsprojecten met scholen in heel Europa, schoolfeesten, kerstmarkt,

Filmpje over klas 1 op het Floracollege

Leerling met gitaar
Je krijgt ruimte om keuzes te maken en je eigen inbreng te hebben.
Bekijk ons onderwijsaanbod