MBO Westland

Ons schoolprofiel

MBO Westland

Jij zoekt een fijne school? Een mbo waar je wordt opgeleid voor een (midden)kader functie in bijna alle sectoren? Dan ben je aan het goede adres bij MBO Westland. Drie scholen: Lentiz onderwijsgroep, ROC Albeda en ROC Mondriaan, hebben de krachten gebundeld om tot één sterke mbo voor het Westland te komen. We bieden de beste opleidingen, helemaal toegespitst op jouw talenten. Van handel tot techniek. Van zorg en voeding tot groen. Je wordt hier uitgedaagd om creatief en ondernemend te denken. Innovatief te zijn.

Je kunt jezelf zijn in een school waar het niet alleen goed is, maar ook heel leuk. Waar je uitstekend wordt gecoacht en begeleid. Waar we gaan voor topkwaliteit, innovatie en een internationale aanpak.

Zoek jij een uitdaging? Wil je hogerop of verderop? Wil jij je toekomst zelf vormgeven? Dan zit je bij ons goed!

World Horti Center

Lentiz | MBO Westland is gevestigd in het World Horti Center: hét kennis- & innovatiecentrum van de internationale glastuinbouw in het Westland. Een toonaangevend centrum waar bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen innoveren, verbinden, creëren en inspireren.

Het World Horti Center biedt plaats aan 1.200 studenten van MBO Westland en er presenteren veel bedrijven hun meest innovatieve ontwikkelingen voor de glastuinbouw. Het center biedt een leeromgeving voor talent uit het mbo (MBO Westland), hbo (Inholland) en werkt samen met vooraanstaande kennisinstellingen. Door samen te werken aan lesprogramma’s die aansluiten op de praktijk, waarbij de nadruk ligt op kennis en innovatie en internationalisering, creëren we goede carrièrekansen, gemotiveerde vakmensen en werknemers.

World Horti Center is een unieke samensmelting van onderzoek, demonstratie en educatie.