Silvy Lehner winnaar Roselily Design Award

Op vrijdag 11 juni heeft Silvy Lehner, student Lentiz | Bloem & Design, de eerste editie van de Roselily Design Award gewonnen.

Tijdens de voorronde eerder deze maand, maakten meer dan 100 studenten een corsage met daarin Roselily’s verwerkt. Uiteindelijk werden de zes studenten met de mooiste corsages uitgenodigd in Breezand voor de finale van de Roselily Design Award. Het was een spannende strijd. De finalisten kregen twee opdrachten: een bruidsboeket en een vrije opdracht met de Roselily als hoofdbloem.

De driekoppige jury gaf aan dat het een nek-aan-nek race was, maar na het optellen van de punten ging Silvy Lehner naar huis met de Roselily Design Award en een geldprijs van € 300,-. Ook de school valt in de prijzen: 100 Roselily-stelen die gebruikt kunnen worden voor een schoolopdracht naar keuze.

De Roselily Design Award zal jaarlijks plaats vinden tijdens de Dutch Lily Days, een groot landelijk lelie-evenement. Frans Langelaan, medeorganisator van het evenement: ‘volgend jaar hopen we het groter aan te kunnen pakken als de coronamaatregelen niet meer van toepassing zijn.’

Terug naar het nieuwsoverzicht