MBO Westland

Voorronde Skills Heroes voor studenten Bloem & Design

Donderdag 14 november zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de voorronde van Skills Heroes 2020. Studenten van Lentiz | Bloem & Design hebben al hun kennis en creativiteit toegepast in vijf uitdagende opdrachten.

Opdrachten
Tweede- en derdejaarsstudenten kregen verschillende opdrachten waar zij vol enthousiasme mee aan de slag gingen. De studenten moesten onder meer een frameboeket maken, een pitch houden en een Oasis-hart met bijbehorende verkooprijsprijsberekening maken ter promotie van Oasis Black.  De laatste opdracht was de ‘mystery box’. Met de materialen uit de box, onder andere een kledinghanger, hebben de studenten een item voor in een kerstetalage gemaakt.

Prijswinnaars
De beoordeling lag in handen van twee externe assessoren. Zij keken niet alleen naar het uiteindelijke resultaat, maar ook het hele proces is in de beoordeling meegenomen. Nadat alles scores waren opgeteld, zijn de winnaars van de voorronde bekendgemaakt:
1e prijs Roos Maat
2e prijs Bernadette Grootscholten
3e prijs Lotte van der Meer

Roos gaat door naar de kwalificatieronde van Skills Heroes op vrijdag 24 januari 2020 in Velp waar zij tegen andere MBO scholen zal strijden om een felbegeerde plaats in de finale van Skills Heroes begin maart in Leeuwarden. Daarnaast kregen alle studenten een deelnamecertificaat, een medaille en een persoonlijk juryrapport uitgereikt. Kortom, een enorm leerzame en leuke ervaring voor iedereen!

Terug naar het nieuwsoverzicht