Cursus & Consult
bierbrouwerij de Klep Venlo

Brouwer worden bij prijswinnende Brouwerij de Klep Venlo

Vacature

Woon jij in de regio van Venlo en wil jij graag professioneel bierbrouwer worden?

Dan is dit je kans! Brouwerij de Klep is een speciaalbierbrouwerij in de stad Venlo. Bij deze brouwerij zijn ze op zoek naar iemand die enthousiast is om van bierbrouwen zijn werk te maken en niet bang is om zijn mouwen op te stropen! Wij maken gebruik van een 15 HL semi-automatisch brouwhuis.

Onze brouwerij is nog maar slecht 9 maand operationeel, maar we zijn nu al een prijswinnende brouwerij! We hebben recent de Gouden Medaille gewonnen op Dutch Beer Challenge voor beste witbier. Je komt terecht in een klein team, met allemaal gepassioneerde bierbrouwers en vrijwilligers die allemaal, deze brouwerij naar nog grotere hoogte willen brengen. Ben jij deze enthousiaste en leergierige persoon, die dit avontuur samen met ons wil aangaan?’ aldus de enthousiaste brouwer Roy Meijnen.

Je krijgt een leerwerkplek waarin je 3 a 4 dagen in de week in de brouwerij gaat werken en 1 dag naar school (Lentiz | LIFE College)  gaat om je officiële bierbrouw diploma te halen (MBO-niveau 4). Hiervoor krijg je een marktconform salaris.

Pak jij deze kans? Of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan snel contact op met rsnoek@lentiz.nl.

Neem alvast een kijkje op Brouwerij De Klep – Os beer!.

Ben je benieuwd geworden naar de opleiding bierbrouwen?

Ja, ik wil meer informatie
Terug naar het nieuwsoverzicht