Cursus & Consult

Werken bij Lentiz

Werken bij Lentiz | Cursus & Consult

Wil jij bijdragen aan het opleiden van onze cursisten, door jouw kennis, ervaring en passie te delen met onze cursisten? Stuur een open sollicitatie of bekijk of we nog vacatures hebben!

Bekijk alle vacatures

Lentiz | Cursus & Consult

Lentiz | Cursus & Consult maakt graag gebruik van vakbekwame docenten/trainers die als freelancer hun kennis en ervaring met passie willen delen met onze cursisten. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe toekomstmakers die onze opleidingen en trainingen verzorgen.

Ben jij geïnteresseerd in een afwisselende functie als freelancer? Mail je CV en motivatie en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen over onze toekomstmakers? We helpen je graag.

T 088 3382283
cursus-consult@lentiz.nl

Lentiz onderwijsgroep

Lentiz bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in de economische regio’s Greenport West-Holland (Westland, Oostland en Barendrecht), Mainport (groen en food in de stad), het vitale platteland van Midden-Delfland en Goeree-Overflakkee en de metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Toekomstmakers
Zo’n 940 medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor ruim 7.600 leerlingen en studenten die onderwijs volgen in zowel voltijd- als deeltijdopleidingen. Daarnaast leiden we jaarlijks 4.600 cursisten op in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst. Ze worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen, zodat zij Lentiz verlaten met een waarde(n)vol diploma: goed toegerust om hun en onze toekomst mede vorm te geven. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kénnis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.