Cursus & Consult

Werken bij Lentiz

Werken bij Lentiz | Cursus & Consult

Wil jij bijdragen aan het opleiden van onze cursisten, door jouw kennis, ervaring en passie te delen met onze cursisten? Stuur een open sollicitatie of bekijk of we nog vacatures hebben!

Bekijk alle vacatures

Lentiz onderwijsgroep bestaat uit acht scholen voor voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) en zes scholen voor mbo-onderwijs in de groene sector. Deze veertien unieke scholen bevinden zich in economische regio’s Greenport West-Holland, Mainport, Freshport, het vitale platteland van Midden-Delfland en Goeree-Overflakkee en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en zijn verspreid over zeven gemeenten. Ruim 7500 leerlingen en studenten volgen onderwijs op een van de scholen in zowel voltijd als deeltijdopleidingen en in de vorm van contractactiviteiten. In het onderwijs worden de leerlingen en studenten voorbereid op de toekomst en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Lentiz vindt het belangrijk dat leerlingen en studenten niet alleen kennis krijgen aangeboden, maar ook een moreel kompas en vaardigheden om zich verder te ontwikkelen.

Lentiz | Cursus & Consult maakt graag gebruik van vakbekwame docenten/trainers die als freelancer hun kennis en ervaring met passie willen delen met onze cursisten. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe toekomstmakers die onze opleidingen en trainingen verzorgen.

Ben jij geïnteresseerd in een afwisselende functie als freelancer? Mail je CV en motivatie en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen over onze toekomstmakers? We helpen je graag.

T 088 3382283
cursus-consult@lentiz.nl