Jouw partner in talentontwikkeling

Lentiz | Cursus & Consult

Samen groeien in werken en leren

Bekijk ons opleidingsaanbod

Over ons

Sectoren zijn volop in beweging. Als jouw opleidingspartner richten we ons op het ontwikkelen van talent in jouw organisatie, zodat jullie team klaar is om elke verandering te kunnen blijven dragen.

We dragen bij aan verhoging van de productiviteit, vermogen tot innovatie en persoonlijke groei en versterken het imago als aantrekkelijke werkgever. Dit maakt jouw organisatie een gewilde plek waar talent graag wil werken en groeien.

Dit doen we door regionaal cursussen, trainingen en opleidingen aan te bieden. Zoals een teeltspecialist elke plant met nauwkeurige zorg en kennis behandelt om optimale groei te waarborgen, zo stemmen wij onze cursussen, trainingen en opleidingen precies af op de unieke ontwikkelingsbehoeften van onze opdrachtgevers en hun medewerkers.

Partner in het ontwikkelen van talent binnen jouw organisatie

We werken vanuit de vraag van de markt en helpen bedrijven voor te bereiden op de toekomst. De grote gemeenschappelijk thema’s zoals duurzaamheid, energie, digitalisering en robotisering staan daarin centraal. Wij zijn de brug naar voortdurende groei en succes, zowel nu als in de toekomst.

Samen groeien in werken en leren

In deze reis van ontwikkeling en groei staan we zij aan zij met onze opdrachtgevers, want bij Lentiz | Cursus & Consult geloven we in de kracht van samenwerking.

Onze aanpak is dynamisch en servicegericht, altijd klaar om in actie te komen met oplossingen op maat die echt het verschil maken. We denken actief mee vanuit het belang van de klant, onderhouden korte communicatielijnen en zorgen ervoor dat antwoorden nooit lang op zich laten wachten. Dit is de essentie van wie we zijn en wat we doen: Samen groeien in werken en leren.