Cursus & Consult

Cursusaanbod

Ons cursusaanbod voor jou

Glastuinbouw

Van algemene tuinbouwkennis , plantenfysiologie, bemesting tot teeltspecialist. Al onze opleidingen en trainingen zijn praktijkgericht en afgestemd op jouw talent

Bedrijfshulpverlening

Elke seconde telt! Handelen bij ongevallen en situaties die de veiligheid en/of gezondheid van werknemers en andere aanwezigen bedreigen?

Communicatieve vaardigheden

De werkvorm van deze trainingen zijn heel praktijkgericht. Er wordt ingegaan op de knelpunten die de cursisten in hun dagelijkse praktijk ervaren. Effectiever leidinggeven, je verkoop skills verbeteren?

ICT Vaardigheden

Cursussen in het gebruik van o.a. Excel en Outlook voor beginners en gevorderden maar ook algemene digitale vaardigheden. De uitvoering kan plaatsvinden zowel bij open inschrijving als in-company.

Dierverzorging

Vind je het leuk om met dieren om te gaan en is dieren verzorgen jouw passie? Maak dan werk van jouw liefde voor dieren!!!

Flora en Faunawet Natuurbescherming

Ben je uitvoerend medewerker of meewerkend voorman in de groenvoorziening, het natuurbeheer, het bosbeheer en/of het waterbeheer?

Gewasbescherming

Het beroepsmatig gebruiken van bestrijdingsmiddelen of op voorraad hebben van middelen mag alleen als je in het bezit bent van een gewasbeschermingslicentie.

Lassen en techniek

Na het volgen van de basiscursus lassen ben je in staat een las te maken met de MIG/MAG- of Elektrodelastechniek. Een mooie opstap naar de NIL lascursus voor een erkend vakdiploma.

Ongediertebeheersing

Voor het gebruik van professionele rodenticiden hebben agrariërs een vakbekwaamheidsbewijs (licentie) nodig.

Veilig werken

Er komt veel kijken bij veilig werken. Veilige, goedgekeurde middelen, veilige werkkleding én veilig gedrag. Medewerkers hebben duidelijke instructies en voorlichting nodig.

VHG hoveniers opleiding

Geen algemene vakken zoals Nederlands en rekenen maar wel de vakkennis en vaardigheden van een professional in de groensector. Deze sector zit te springen om opgeleid personeel.

IJscentrum

Wil jij leren hoe je echt ambachtelijk ijs maakt en jezelf onderscheiden door het draaien van eigen ijsrecepturen? De cursus IJsbereider van het IJscentrum is met name gericht op de praktijksituatie van het ambachtelijk ijsbedrijf.

BBL Opleidingen

Je kunt voor BBL kiezen als je (betaald of onbetaald) werkt bij een erkend leerbedrijf of een instelling. Je combineert één dag school met minimaal 20 uur per week werken. In het erkenningsregister kun je per opleiding zoeken naar een erkend leerbedrijf in jouw regio. Heb je vragen over onze opleidingen? We helpen je graag.