Bedrijfsvoeren gewasbescherming licentie 2 lesmateriaal digitaal

Na het behalen van licentie 1 (uitvoeren gewasbescherming) zou het behalen van licentie 2 een volgende stap kunnen zijn. Maar voor wie is licentie 2? Bedrijfsvoeren gewasbescherming (licentie) is verplicht als je opdracht geeft aan werknemers om bespuitingen uit te voeren. Ook de adviseurs en loonwerkers moeten hierover beschikken.

Opleidingsadvies Direct inschrijven

Jouw resultaat

Je krijgt inzicht in wat er nodig is in de aansturing van werknemers als het gaat om bespuitingen. Daarbij krijg je nog meer input en informatie over de gewasbescherming en het gebruik van middelen

Wist je dat wij deze cursus ook klassikaal en via zelfstudie met boek aanbieden?  Voor ieder wat wils!.

Aanpak

Tijdens de digitale zelfstudie komen er meerdere aspecten aan bod die belangrijk zijn om op de juiste om te gaan met de verantwoording van gewasbescherming. De code waarmee je kunt inloggen in de digitale leeromgeving ontvang je van ons, deze volgt na je inschrijving. Na het doornemen en leren van alle digitale lesstof, volgt er een fysiek examen. Bij dit examen hoort ook een opdracht. Deze opdracht wordt besproken tijdens het examen. Dit examen heeft een theorie – en praktijk gedeelte.

Bij voldoende resultaat ontvang je van Bureau Erkenningen een spuitpas met een geldigheidsduur van 5 jaar. Na het behalen van je licentie is de vervolgstap, dat je binnen 5 jaar in totaal 4 verlengingsbijeenkomsten volgt. Op deze manier kun je je spuitlicentie behouden en wordt deze weer voor 5 jaar verlengd. Je blijft op deze zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

uitvoeren-gewasbescherming-licentie-1-zelfstudie

Bedrijfsvoeren gewasbescherming licentie 2 lesmateriaal digitaal

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

  • ziekten, plagen, onkruiden en abiotische afwijkingen
  • geïntegreerd telen
  • chemische gewasbescherming
  • verdeling en apparatuur
  • planmatig werken
  • gewasbescherming en wetgeving

Wie volgen deze cursus?

Teeltmedewerkers die opdracht (gaan) geven aan andere medewerkers voor het bespuiten van gewas, adviseurs en loonwerkers.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Kosten

€ 425,- excl. 21% btw en inclusief 1 fysiek examenmoment
De kosten van een herexamen zijn € 95,- excl. 21% btw.

Cursusduur

De digitale zelfstudie is zelf in te vullen. Wij adviseren een maand leertijd minimaal te nemen. Gemiddelde studietijd ligt tussen de 20-25 uur.