Bedrijfsvoeren gewasbescherming (lic. 2)

Na het behalen van licentie 1 (Uitvoeren Gewasbescherming) zou het behalen van licentie 2 een volgende stap kunnen zijn. Maar voor wie is licentie 2? Bedrijfsvoeren gewasbescherming (licentie) is verplicht als je opdracht geeft aan werknemers om bespuitingen uit te voeren. Ook de adviseurs en loonwerkers moeten hierover beschikken.

Opleidingsadvies Direct inschrijven

Jouw resultaat

Je krijgt inzicht in wat er nodig is in de aansturing van werknemers als het gaat om bespuitingen. Daarbij krijg je nog meer input en informatie over gewasbescherming en het gebruik van verschillende middelen.

Wist je dat we deze cursus ook als zelfstudie aanbieden, beschikbaar zowel in boekvorm als volledig digitaal? We hebben voor elk wat wils!

Aanpak

Tijdens onze fysieke lessen komen er meerdere aspecten aan bod die belangrijk zijn om op de juiste manier om te gaan met de verantwoording van gewasbescherming. Na het volgen van de lessen en leren van de stof, volgt er een examen. Bij dit examen hoort ook een opdracht. Deze opdracht wordt besproken tijdens het examen. Het examen bestaat uit een theorie – en praktijk gedeelte.

Bij voldoende resultaat ontvang je van Bureau Erkenningen je Bedrijfsvoeren licentie 2 met een geldigheidsduur van 5 jaar. Na het behalen van je licentie is de vervolgstap, dat je binnen 5 jaar in totaal 4 verlengingsbijeenkomsten volgt. Op deze manier blijft je spuitpas geldig en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Op de site van Bureau Erkenningen staat een schema waarin je precies kunt zien welke licentie je moet behalen: schema licentieverlenging gewasbescherming.

bedrijfsvoeren-gewasbescherming (2)

Bedrijfsvoeren gewasbescherming (lic. 2)

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

  • ziekten, plagen, onkruiden en abiotische afwijkingen
  • geïntegreerd telen
  • chemische gewasbescherming
  • verdeling en apparatuur
  • planmatig werken
  • gewasbescherming en wetgeving

Wie volgen deze cursus?

Teeltmedewerkers die opdracht (gaan) geven aan andere medewerkers voor het bespuiten van gewas, adviseurs en loonwerkers.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Kosten

€ 715,- excl. 21% btw

Herexamen € 95,- excl. 21% btw

Cursusduur

3 dagen van 09.00 – 16.00 uur (incl. examen)
Locatie: World Horti Center, Europa 1 te Naaldwijk