Gewasbescherming verlengingsbijeenkomst webinar

Tegenwoordig kun je eenvoudig online een verlengingsbijeenkomst volgen, gewoon op de plek die jou het beste uitkomt! Wij bieden diverse online licentie verlengingsbijeenkomsten aan met verschillende thema’s. In dit webinar word je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gewasbescherming. Om je licentie geldig te houden, dien je binnen vijf jaar minimaal vier verlengingsbijeenkomsten volgen.

We raden je aan om de app van Bureau Erkenningen te installeren op je smartphone (gratis verkrijgbaar in de Google Play Store) of bezoek de website van Bureau Erkenningen, zodat je altijd de actuele stand van zaken bij de hand hebt. Wij kunnen dit tegenwoordig niet meer voor je nakijken, vanwege de privacywetgeving.

Opleidingsadvies Direct inschrijven

Jouw resultaat

Zoals eerder vermeld, dien je binnen 5 jaar minimaal 4 verlengingsbijeenkomsten te volgen om je licentie geldig te houden. Deze kunnen zowel online als fysiek worden gevolgd. Een van de verplichte verleningsbijeenkomsten gaat over Regelgeving omtrent Veiligheid & Techniek. De overige drie zijn naar eigen inzicht in te vullen.

Wees ruim op tijd met het volgen van verlengingsbijeenkomsten, om problemen te voorkomen. Lentiz | Cursus & Consult biedt een ruim aanbod, zowel fysiek als online. Wist je dat wij dergelijke bijeenkomsten ook in het Pools aanbieden?

Wanneer je vier verlengingsbijeenkomsten binnen 5 jaar volgt, word je spuitpas voor een termijn van 5 jaar verlengd. Bovendien ben je dan altijd op de hoogte van de meest actuele kennis!

Aanpak

Voor het volgen van een online verlengingsbijeenkomst is een computer of laptop nodig, inclusief camera & microfoon. Een aantal dagen voor de start van de bijeenkomst ontvang je een code, waarmee je kunt deelnemen aan de bijeenkomst.

We vragen deelnemers altijd om 15 minuten van tevoren in te loggen, zodat we je gegevens kunnen controleren.

Voordat je kunt inloggen dien je de ZOOM-app te downloaden vanaf: Download Center – Zoom

Indien je camera, microfoon of speakers niet werken na het inloggen kun je het beste uitloggen en nogmaals inloggen. Daarna zijn deze problemen meestal verholpen.

Enkele regels omtrent de deelname;

  • Log tijdig in en blijf gedurende de hele webinar ingelogd. Gebruik je eigen naam bij het inloggen, zodat je herkenbaar bent
  • Je dient de camera gedurende de gehele sessie aan te hebben. Dit is een eis van Bureau erkenningen.
  • De microfoon kun je zelf aan en uit schakelen en wordt alleen gebruikt indien je iets wilt inbrengen.
  • Houd jouw spuitpas gereed tijdens de webinar voor identificatie.

Registratie van jouw deelname wordt verzorgd door Lentiz | Cursus & Consult en doorgegeven aan Bureau Erkenningen. Zodra dit is doorgegeven, zal er 1 punt per verleningsbijeenkomst worden opgesteld bij jouw licentienummer.

Assistent teeltspecialist

Gewasbescherming verlengingsbijeenkomst webinar

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

De inhoud is afhankelijk van de bijeenkomst die we behandelen en bevat altijd de laatste ontwikkelingen en belangrijke zaken op het gebied van toepasbare gewasbeschermingsmiddelen.

Teelt bijeenkomsten (T)

  • Recente ontwikkelingen op gebied van bestrijdingsmiddelen en biologische bestrijders
  • Geïntegreerde gewasbescherming

Veiligheid en techniek bijeenkomsten (VT)

  • Regelgeving omtrent Veiligheid en Techniek
  • Regelgeving omtrent Veiligheid en Techniek voor bedekte teelten
  • Toedieningstechnieken in de glastuinbouw
  • Belangrijke zaken rond het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen

Wie volgen deze cursus?

Degene die in het bezit zijn van een spuitpas, volgen deze verlengingsbijeenkomsten. Wanneer je nog geen spuitpas hebt, kun je deze verlengingsbijeenkomsten niet volgen.

Voor het ontvangen van een spuitpas/licentienummer dien je eerst licentie 1 te behalen (link naar uitvoeren).

Zoals gezegd, dienen er 4 verlengingsbijeenkomsten gevolgd te worden binnen vijf jaar.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Kosten

€72,50 excl. 21% btw
€99,00 excl. 21% btw webinar in het Pools

Cursusduur

2,5 uur