Cursus & Consult

GroenVision - Calculeren en offreren

Maak je regelmatig calculaties en offertes voor de aanleg of het onderhoud van een project? Werk je met het programma GroenVision of EasyVision? En wil je je calculaties en offertes in deze programma’s maken? Tijdens de cursus calculatie en offertes maken leer je hoe je dit heel eenvoudig kunt doen met Vision.

Opleidingsadvies Offerte aanvragen

Jouw resultaat

Na het afronden van de cursus kun je met het programma GroenVision of EasyVision klantgerichte en complete offertes maken. Je leert hoe de standaard werkpakketten zijn opgebouwd, hoe je uren, machines en materialen kunt opvoeren in de calculatie, hoe je projectmatige aanpassingen in de calculatie kunt doorvoeren en hoe je moet omgaan met margebeheer.

Aanpak

De cursus is opgebouwd uit e-learning modules en kan op een door de cursist gewenst tijdstip worden gevolgd. Binnen de e-learning worden de verschillende onderdelen uitgelegd en maak je opdrachten. Na het volgen van de vier modules heb je twee keer een 1 op 1 sessie van 1 uur met een docent voor het stellen van vragen of extra uitleg over bepaalde onderdelen.

Calculaties en offertes maken met GroenVision

GroenVision - Calculeren en offreren

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

De cursus is opgebouwd uit vier e-learning modules en wordt afgesloten met twee keer een 1 op 1 vragenuur (online of in de trainingsruimte van InfoGroen).

De onderdelen zijn:

  • E-learning algemeen
  • E-learning relatie basis
  • E-learning projecten basis
  • E-learning projecten plus
  • Naloop 2 x 1 uur vragen online via Teams of in trainingsruimte InfoGroen (1 op 1 met docent)

Wie volgen deze cursus?

Hovenier/groenvoorziener die zich bezig houdt met calculaties en het maken van offertes.

Bekijk ons volledige opleidingsaanbod:

Opleidingsaanbod

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus heb je kennis nodig van calculeren, hoe je offertes maakt en heb je het programma GroenVision of EasyVision tot je beschikking.

Kosten

€490,- excl. 21% btw

Cursusduur

De cursus wordt gegeven in de vorm van een e-learning met twee keer een online of fysiek vragenuur en kan worden gevolgd op een moment dat het de cursist schikt. De tijdsbesteding is ca. 5 dagdelen.