Cursus & Consult

Hygiënisch werken food

Hygiënisch werken is voor alle medewerkers  in de food industry cruciaal. Eén vervuild product kan voor een recall zorgen en dit kan catastrofale gevolgen hebben voor de producent.  Na het volgen van deze cursus weet je precies welke maatregelen je moet nemen om hygiënisch te werken en welke risico’s je loopt indien je niet de juiste hygiënische maatregelen volgt. Het is een hands-on training waarbij de geleerde theorie direct kan worden toegepast in de praktijk.

Opleidingsadvies Offerte aanvragen

Jouw resultaat

Je krijgt inzicht in persoonlijke hygiëne en besmettingsbronnen en ben je in praktisch staat om volgens de juiste richtlijnen te werken. Dit is waardevol voor bedrijven uit de food industry. Hiermee kan je belangrijke ‘waarom’ vragen beantwoorden:

  • Wat is persoonlijke hygiëne en waarom is dit zo belangrijk in food bedrijven?
  • Wat zijn kritische vervuilingsplaatsen binnen een food bedrijf?
  • Wat zijn besmettingsbronnen van virussen en bacteriën en hoe neutraliseer je deze?
  • Wat wordt bedoeld met ‘voedselveiligheid’ en waarom is dit belangrijk?

Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname van Lentiz Cursus & Consult.

Aanpak

In deze cursus wordt de theorie op een praktische manier bekeken. Na verschillende theorielessen leer je de opgedane kennis toe te passen in de praktijk waarin praktijksituaties op de werkvloer worden getraind.

Onze trainers zijn mensen uit de praktijk en zij leren jou graag meer over hygiënisch werken in de food industry en het vak (jargon).

Basiscursus-hygienisch-werken-in-de-food-industry

Hygiënisch werken food

Starten met deze cursus?

Offerte aanvragen

Inhoud

Deze cursus bestaat uit:

  • 4 theorielessen van 2,5 uur die gericht zijn op hygiënisch werken in de food industry en jou alles hier alles over leren.
  • 1 praktijkles waarin je de opgedane theoretische kennis over hygiënisch werken toepast in de praktijk onder begeleiding van een vakexpert.

Wie volgen deze cursus?

Deze training is voor starters in de food industry die moeten leren hoe ze aan de strenge hygiëne-eisen voldoen tijdens hun werk in de food industry.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Geen

Kosten

€760,- excl. 21% btw

Cursusduur

5 dagdelen (4 avonden en 1 middag/ochtend)