Cursus & Consult

Uitvoeren gewasbescherming licentie 1 compleet digitaal

Werk je in de tuinbouw en ben je betrokken bij de teelt? Wil je je kennis uitbreiden en een spuitlicentie behalen? Dan is deze digitale cursus perfect voor jou! Na het volgen van deze digitale cursus en het maken van je examen mag je deze vaardigheid gaan uitoefenen en ontvang je je spuitpas.

Opleidingsadvies Direct inschrijven

Jouw resultaat

Je krijgt inzicht wat er nodig is tijdens de teelt en welke middelen je kunt en mag inzetten. En vooral belangrijk, hoe je deze moet gebruiken.

Wist je dat wij deze cursus ook klassikaal en via zelfstudie met boek aanbieden?  Voor ieder wat wils! Bovendien is onze klassikale cursus ook beschikbaar in zowel het Pools als het Engels.

Aanpak

Tijdens de lesstof komen er meerdere aspecten aan bod die belangrijk zijn om op de juiste manier de middelen te lezen, mengen en te gebruiken. Het aanbod van de lesstof is compleet digitaal. Je ontvangt een code waarmee je gebruik kunt maken van de digitale leeromgeving. Wanneer je de digitale zelfstudie hebt afgerond, is het moment gekomen om examen te doen.

Bij voldoende resultaat ontvang je van Bureau Erkenningen een spuitpas met een geldigheidsduur van 5 jaar. Na het behalen van je licentie is de vervolgstap, dat je binnen 5 jaar in totaal 4 verlengingsbijeenkomsten volgt. Op deze manier kun je je spuitlicentie behouden en wordt deze weer voor 5 jaar verlengd. Je blijft op deze zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

uitvoeren-gewasbescherming-licentie-1-zelfstudie

Uitvoeren gewasbescherming licentie 1 compleet digitaal

Starten met deze cursus?

Data en inschrijven

Inhoud

  • het lezen van het etiket
  • gebruik van naslagwerken
  • herkennen van onkruiden
  • herkennen van ziekten en plagen
  • bestrijdingsmethoden
  • niet-chemische gewasbescherming
  • chemische gewasbescherming
  • veiligheid en gezondheid
  • wet- en regelgeving

Wie volgen deze cursus?

Teeltmedewerkers die graag hun spuitlicentie willen behalen.

Wist je dat deze cursus ook bij jou op het bedrijf gegeven kan worden? Met meerdere medewerkers. Interesse? Doe dan een

Incompany offerte aanvraag

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis nodig voor deze cursus.

Kosten

€ 320,- excl. 21% btw
De kosten van een herexamen zijn € 95,- excl. 21% btw.

Cursusduur

De digitale zelfstudie is zelf in te vullen. Wij adviseren een maand leertijd minimaal te nemen. Gemiddelde studietijd ligt tussen de 20-25 uur.